Draadloos alarmsysteem

Uw woning 24 uur per dag slim beveiligen? Dat doe je met een draadloos alarmsysteem. Een draadloos alarmsysteem is een geavanceerd en betrouwbaar systeem dat draadloos online communiceert binnen uw woning. Een draadloos alarmsysteem houdt altijd een oogje in het zeil, ook wanneer u niet thuis bent. Onze draadloze alarmsystemen beveiligen u tegen inbraak, waterschade en brandschade.

Bediening via het internet

Ons draadloos alarmsysteem is eenvoudig te bedienen via het internet. Denk hierbij aan een vertragingstijd, sirenetijd en een aangepaste homemodus. U kunt via smartphone, tablet of pc uw draadloze alarmsysteem overal bedienen. Bent u het systeem vergeten in te schakelen? Dan doet u dit snel en eenvoudig via het internet. Tevens kunt u zelf instellen wanneer u berichten wilt ontvangen mocht er iets gebeuren. U heeft zelf de controle over uw alarmsysteem.

Meerdere personen toevoegen

Een draadloos alarmsysteem beschikt over verschillende functies, zo kunt u meerdere ontvangers toevoegen aan het alarmsysteem. Dit houdt in dat uw naaste familie, vrienden of buurman ook een bericht kunnen ontvangen, mocht er iets aan de hand zijn. Zo is er altijd iemand in de omgeving die weet dat er wordt ingebroken in uw woning.

Voordelen van een draadloos alarmsysteem:

  • direct gealarmeerd worden per telefoon
  • online besturing via internet
  • snelle installatie en eenvoudig in gebruik
  • verschillende gebruikers toevoegen

Interesse in een draadloos alarmsysteem?

Een draadloos alarmsysteem is meer dan alleen een alarm. U kunt onze systemen ook uitbreiden met verschillende extra mogelijkheden. Heeft u interesse in een draadloos alarmsysteem? Kom dan eens langs in onze showroom of maak vrijblijvend een afspraak. Neem nu contact op met Techniko.

Neem contact op voor een persoonlijke afspraak