Menu

Laadpalen voor elektrische auto

Bent u opzoek naar laadpalen voor uw elektrische auto? Dan bent u bij Techniko aan het juiste adres. Wij zijn leverancier en installateur van EV-Boxen elektrische laadpalen en helpen u graag bij het uitkiezen en aanschaffen van de juiste elektrische laadpaal voor uw elektrische auto

 

Ev-Box laadpalen

De laadpalen van EV-Box zijn modulair opgebouwd, hierdoor zijn ze eenvoudig en snel te installeren is. De EV-Box voldoet aan de laatste normen IEC 61581 en beschikt over een CE certificaat. De laadpalen zijn geschikt voor alle automerken en zijn eenvoudig te bedienen. De EV-Box laadpalen zijn te activeren door middel van een laadpas, mobiele telefoon, drukknop of een sleutel. Tijdens het elektrisch laden is de stekker in het laadstation vergrendeld, hiermee kan het laadproces nooit door derden worden onderbroken.

Elektrische laadpalen

Voordelig elektrisch rijden

Uit onderzoek is gebleken dat elektrisch rijden minimaal 75% voordeliger is dan rijden op benzine of diesel. Dit is mede te danken aan de elektrische laadpalen waarmee u uw auto gemakkelijk van stroom kunt voorzien. Bovendien betaalt u geen tot minderbijtelling of motorrijtuigenbelasting met de een elektrische auto. Hieronder een aantal voordelen van elektrisch rijden:

  • Lagere brandstofkosten
  • Minder onderhoudskosten
  • Veel lagere bijtelling
  • Geen CO2 uitstoot dus beter voor het milieu
  • Elektrisch rijden is stiller

 

Subsidieregelingen voor elektrisch rijden en aanschaf laadpalen

Om particulieren en bedrijven te stimuleren om elektrisch te gaan rijden, geeft de overheid vele financiële voordelen op de aanschaf en onderhoud, zoals bijvoorbeeld de aanschaf op laadpalen. Zo kunt u niet alleen besparen op de brandstofkosten, maar profiteert u ook van de belastingvoordelen en subsidies! Lees meer op RVO.nl.

Om het elektrisch rijden te stimuleren heeft de provincie Drenthe subsidie beschikbaar gesteld o.a. 1000 euro voor het installeren van een elektrische laadpalen. Kijk voor de voorwaarden op www.provincie.drenthe.nl.

 

Meer weten over de mogelijkheden van laadpalen?

Bent u op zoek naar laadpalen of benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende laadpalen? Techniko adviseert u graag over de mogelijkheden van de elektrische laadpalen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag ons om persoonlijk advies

Deel deze pagina:Email this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Pin on Pinterest0