Daikin

Daikin lage temperatuur warmtepomp

Een lage temperatuur warmtepomp neemt warmte op bij een lage temperatuur en geeft die af bij een hoge temperatuur. De Daikin warmtepomp beperkt uw energieverbruik en CO2-uitstoot. De Daikin verwarmt uw woning 5 keer efficiënter dat een traditioneel verwarmingssysteem.

De voordelen van een Daikin lage temperatuur warmtepomp

  • Lage kosten tegen optimaal comfort
  • Compacte oplossing met warm tapwater
  • Slimme en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface
  • Perfect voor nieuwbouw en energiezuinige woningen

Ideaal voor nieuwbouwprojecten

De Daikin lucht/water warmtepompen met lage temperatuur (LT) zijn de optimale keuze voor nieuwbouw of nieuwbouwprojecten. In combinatie met vloerverwarming of radiatoren met lage temperatuur gebruiken deze warmtepompen minder energie om uw woning te verwarmen. Onze lucht/water warmtepompen zijn ontworpen in Europa, voor Europa en zijn het hele jaar door geschikt voor elk Europees klimaat.

Hernieuwbare energiebronnen

Door hernieuwbare energie uit de lucht te halen, zorgt de Daikin Altherma lucht/water warmtepomp met lage temperatuur op een duurzame manier voor het verwarmen, koelen en de warmtapwaterproductie in uw woning.

  • Maakt gebruik van 75% hernieuwbare energie uit de lucht en 25% van traditionele energiebronnen
  • Heeft energierendementslabel A++ voor ruimteverwarming
  • Combineer uw warmtepomp met de optionele thermische zonnecollectoren om meer te besparen op warm tapwater.

Daikin Intergas Hybride lucht/water 

De ideale combinatie

Onze Daikin Intergas Hybride lucht/water warmtepomp combineert hernieuwbare energiebronnen (lucht en water) met cv-technologie om het hoogste rendementte bereiken. De intelligente programmering bespaart tot 35% meer energie dan een traditionele cv-ketel door automatisch de meest voordelige en energiezuinige modus te kiezen op basis van de energieprijzen, de buitentemperatuur en de verwarmingscapaciteit binnen.

Gepatenteerde condensatietechnologie voor ruimteverwarming en warm tapwater

De Daikin Intergas Hybride warmtepomp is ontworpen met onze unieke dubbele warmtewisselaar en gebruikt condensatietechnologie om de ruimteverwarming en de productie van warm tapwater 10 tot 15% efficiënter te maken dan met traditionele cv-ketels.

Daikin hoge temperatuur

De Daikin hoge temperatuur warmtepomp kan temperaturen halen boven de 65 graden. Met temperaturen tot boven de 65 graden, kan een hoge temperatuur warmtepomp niet alleen voor de verwarming worden ingezet. De warmtepomp is eenvoudig te installeren. De warmtepomp kan aangesloten worden op bestaande leidingen zodat alleen de ketel vervangen hoeft te worden. Een groot voordeel is dat de hoge temperatuur warmtepomp aangesloten kan worden op zonnepanelen en pv-panelen.

Meer advies over warmtepompen?

Wilt u meer informatie of advies over warmtepompen, neem dan gerust contact op met Techniko!

Techniko informeert u hier graag over, neem contact met ons op.

Vraag ons om persoonlijk advies