Houtkachels: duurzaam uw woning verwarmen

Wilt u genieten van een fijn vlammenspel in uw woning en een knetterend hout vuur? Dit kan met een houtkachel van Techniko. Verwarm uw woning en drijf de kou naar buiten met onze houtkachels. Door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren kent ook  de houtkachel een uitzonderlijk hoog rendement. Zo kunt u in de wintermaanden heerlijk genieten van een haardvuur in de woonkamer en reduceert u uw stookkosten. Hout behoort tot de natuurlijke kringloop en vormt duurzame energie.

Techniko werkt met verschillende A-merken houtkachels zoals Nordic Fire, Rika  en Charnwood. Onze houtkachels werken met de beste materialen zoals gietijzer, plaatstaal, vuurvaste stenen en keramisch glas. Deze materialen zijn goed isolerend en zijn opvallend sterk waardoor onze houtkachels de optimale controle over de verbranding hebben. Zo is er voor ieders voorkeur en smaak de juiste houtkachel te vinden. Wilt u een houtkachel met veel kracht of wilt u juist een kleine houtkachel om ‘s avonds bij de studeren? Er zijn vele keuzes mogelijk voor ieders budget.

Wij voeren de volgende vooraanstaande innovatieve merken:

  • Nordic Fire
  • Rika
  • Charnwood
  • Saey

U kunt bij Techniko terecht voor een nieuwe hoogrenderende houtkachel, vloerplaten, houtkachel op cv,  speksteenkachel,  accessoires, kachelpijp, rookkanaal en installatie van uw kachel. Wij leveren topmerken als: Nordic Fire, Rika, Thermorossi, Wodtke en Charnwood.

Interesse in een houtkachel?

Heeft u interesse in het plaatsen van een houtkachel en wilt u weten of uw woning geschikt is voor de installatie van een houtkachel en hoe u stookkosten kunt besparen? Wilt u weten wat de beste houtkachel voor u is? Kom langs in onze showroom en maak kennis met onze ruime assortiment houtkachels, onze medewerkers geven u graag advies. Wanneer u graag meer informatie wilt, maak dan vrijblijvend een persoonlijke afspraak.

Bezoek onze showroom of maak een afspraak

Saey Peak