Menu

Keuken, bad & wonen van installatie tot genieten

Techniko is meer dan een installatie bedrijf. Naast onze vele energiezuinige installaties en handige duurzame toepassingen voor in uw woning of bedrijf, leverenen installeren wij ook keukens, badkamers en sanitair. Ook kunt u sinds kort bij ons terecht voor  woonaccessoires.

 

Keukens

Op zoek naar een heerlijke leef keuken of juist een functionele keuken met de nieuwste aanpakken? Laat u adviseren door Techniko voor uw persoonlijke droomkeuken. Wij kunnen u advies geven over de verschillende opties en mogelijkheden op het gebied van keukens.

Lees meer over keukens

 

Badkamer en sanitair

Wilt u uw badkamer en sanitair renoveren? Techniko kan u alles vertellen over de laatste trends en ontwikkelingen voor badkamers en sanitair. Kom inspiratie op doen zodat u weer heerlijk kunt gaan ontspannen in uw badkamer.  Wanneer u hulp nodig heeft op het gebied van badkamers en sanitair dan kan Techniko  u uitstekend voorlichten in uw keuze voor een nieuwe badkamer. Met jaren van expertise in installatietechniek is ook de installatie van badkamers ons op lijf geschreven.

Lees meer over badkamers en sanitair

 

Woonaccessoires

Ook voor de afwerking van uw woning kunt u bij Techniko terecht. Naast alle installaties zoals pelletkachels, haarden, cv-ketels, zonnepanelen en meer, kunt u tegenwoordig ook bij Techniko terecht voorwoonaccessoires . Met onze woonaccessoires kunt u de definitieve laatste hand leggen aan de inrichting van uw woning. Ons assortiment met woonaccessoires wordt constant aangevuld met de laatste woontrends. Techniko beschikt ook over woonaccessoires om sfeer in uw achtertuin te brengen. U bent van harte welkom in onze showroom in Ekehaar!

Bekijk onze woonaccessoires

Deel deze pagina:Email this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Pin on Pinterest0