Referenties

Schrijf een referentie >>

30 september 2016  

Keurig schoon gemaakt.

15 maart 2016  

Vanaf 2007, het jaar dat we in Elp kwamen wonen is de verwarmingsketel bij Techniko in onderhoud
geweest naar grote tevredenheid . Bij de overdracht van de woning stond de oude eigenaresse gierend van de lach naar ons te wijzen toen we zijden dat we de ketel wel na zouden laten kijken. Onze indruk was dat er nog nooit serieus naar de ketel was gekeken, en dat klopte! Over uw bedrijf zijn we zeer tevreden. Klantvriendelijk en dienstbaar evenals alle monteurs die bij ons de ketel hebben gecontroleerd. Waar voor uw bedrijf nog een wereld te winnen valt is in het jaarlijkse onderhoud. Daar wordt hier fors de hand mee gelicht. Wij vinden dat onverantwoord tegen over je buren en je gezin. Gelukkig wonen we hier in een twee onder één kap maar je moet je niet voorstellen met de hier heersende mentaliteit pas een monteur in te schakelen als "tie het nie meer doet". Kortom aan de slag als bedrijf. Huis een huis foldederen, mensen benaderen via internet, open avonden plaats/buurtgericht etc. Succes, nogmaals nog een wereld te winnen voor ketel onderhoud!

22 februari 2016  

Mooi bedrijf met een gave schowroom.

6 januari 2017  

Recensie Wij zijn tevreden klanten, na eerst een offerte gekregen te hebben kon de CV ketel snel geplaatst worden, terwijl we aanvankelijk hadden gezegd de CV ketel in het voorjaar te plaatsen. Doordat de oude ketel het toch eerder opgaf kon Tecniko ons snel helpen en de cv ketel snel plaatsen. Enorm en fijn en hartstikke fijn. Nu in het voorjaar nog onze vloerverwarming! We kijken ernaar uit!

29 maart 2016  

Ik ben erg blij met mijn nieuwe pelletkachel van Nordic Fire, de Rave 80, die Techniko onlangs bij mij heeft geïnstalleerd.heerlijke warmte en besparen op gas!

18 december 2017  

Recensie

zoals gewoonlijk vaardige en vriendelijke technicie!

Prettige feestdagen en een gezegend 2018

cave! email is veranderd

21 oktober 2016  

Recensie
We zijn zeer tevreden met de onderhoudsbeurt. Uitstekend!

25 april 2016  

Goede service met mensen die verstand hebben van wat ze doen.
Echt top

17 september 2016  

RecensieZeer anbevolen

6 mei 2016  

Geweldige service! Snelle hulp, vakbekwame medewerkers en afspraak is afspraak. Zo zie je het tegenwoordig zelden.

17 januari 2017  

Recensie: C.V- ketel + Boiler onderhouden / nagezien.
Keurig en vlot verlopen

30 augustus 2016  

Recensie

Techniko is een professioneel bedrijf dat afspraken nakomt en keurig personeel heeft. Zeer tevreden in alle opzichten!

25 april 2016  

Met betrekking tot het plaatsen van de zonnepanelen vorig jaar verliep alles perfect. Helaas kan dit niet gezegd worden met betrekking tot het plaatsen van de palletkachel. Ik heb de indruk dat de communicatie onderling bij Techniko niet optimaal was. Al met al heeft het, voordat alles goed was, zo'n drie maanden geduurd. Over de deskundigheid, klantvriendelijkheid en oplossing gericht denken van de medewerkers van Techniko zijn wij zeer tevreden. Tegenover iedereen laten wij ons positief over Techniko uit en bevelen Techniko bij hen aan.

Vriendelijke groet,
Jan en Annie Koerts.

25 april 2016  

In 2014 is mijn woning grondig aangepakt om het een heel stuk energiezuiniger te maken. Naast spuwmuur-, vloer- en dakisolatie werd de oude luchtverwarming vervangen door een compleet nieuwe verwarming met moderne radiatoren en een nieuwe zuinige Intergas cv-ketel geplaatst door Techniko. Ook werden door Techniko 16 zonnepanelen op het dak gelegd.
Al met al is mijn energierekening per maand teruggelopen van 240 euro naar 75 euro!

Ik ben zeer te spreken over het vakbekwaam werken van de medewerkers van Techniko en maak dan ook graag reclame voor de zaak in mijn omgeving.

12 augustus 2017  

Op 3 augustus heeft onze cv ketel weer zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad. Perfect uitgevoerd door Harm Roelof, alles netjes achtergelaten en ook nog even de warmwaterhoeveelheid in de keuken beter afgeregeld. Super!.

30 juni 2016  

Recensie: uitstekend, zoals je van Techniko mag verwachten

25 april 2016  

Top service!!

5 september 2016  

Recensie
Als we als hoogste beoordeling een 10 konden geven, hadden we dat gedaan. Onze Sunny View ging stuk en de garantie was verlopen. Tot onze verrassing kregen we gratis een nieuwe Sunny View. Alleen het materiaal en het arbeidsloon hoefden we te betalen. Wij waarderen deze service van Techniko zeer! Vandaar dat we deze reactie op hun website plaatsen.

18 november 2016  

Recensie
Demonteren, schoonmaken en controleren van het cv-systeem is op vakkundige wijze uitgevoerd. Geen geknoei. Prima werk.

3 november 2017  

Recensie
- alles op vakkundige wijze en zorgvuldig uitgevoerd
- gewezen op de staat i.v.m. oxydatie
- dus eigen waarneming op bijzonderheden is geboden
- zonodig hulp vragen van de vakman. Evt. gebruik maken van de service.
Dit i.v.m. onderhoudsabonnement.

24 september 2016  

Na lang aarzelen, wikken en wegen toch besloten om zonnepanelen te laten monteren. Mijn aarzelingen: ik vind ze lelijk (ze verfraaien mijn huis niet) en ik vond de terugverdientijd te kort. Maar: inmiddels heeft het grootste deel van het blok al panelen op het dak en mijn spaargeld op de bank brengt ook niks op. Dus uiteindelijk toch maar besloten om zonnepanelen te laten installeren en daarbij gekozen voor Techniko (ik ben vooral voor de lokale bedrijven en zeker niet voor de snel-geld-verdieners).
De oferte was duidelijk en een aantal weken later (vanwege de bouwvak) werd afgelopen week de zaak geïnstalleerd: twee vakkundige en vooral ook heel aardige monteurs hadden in no time de zaak klaar (https://vimeo.com/183827113). Ik kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn.
Keurige installatie en geen rotzooi en duidelijke uitleg: aanrader deze firma.

24 augustus 2016  

Recensie Techniko is een bedrijf waar je goed mee kunt overleggen en aan te bevelen om er zaken mee te doen. Succes verder met het bedrijf 👏

15 september 2016  

Geachte heer G.Oosting,

Wij willen bij dezen even onze complimenten maken over de werkzaamheden door uw bedrijf en werknemers verricht.
De samenwerking is in een fijne harmonie verlopen, uw mensen waren zeer aanspreekbaar beleefd en meedenkend.
Het werk wat ze hebben geleverd is voortreffelijk en op een perfecte wijze geinstalleerd.
M.n.Johan Remmelink heeft prachtig werk geleverd en verdient ons inziens een 14de maand dit kalenderjaar.
De anderen die zijn geweest willen we niet tekort doen, ook zij hebben voorbeeldig accuraat gewerkt!
Alles op een rijtje gezet, willen we u bij een ieder aanbevelen en danken u voor het mooie werk!

P.s.De schoenen van de jongens ogen keurig ?

28 oktober 2017  

Zeer tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen en de installateurs. Keurige mannen die tijdig uitleg gaven over de uit te voeren werkzaamheden. De werkplekken zowel in huis an]ls buiten zijn zeer netjes achtergelaten.
Kortom: prima leverancier, veel betrouwbaarder dan de vele zonnepaneel-cowboys.
Enige kleine kritiek: communicatie vooraf en na plaatsing niet altijd even accuraat.

10 december 2016  

Goed en keurig afgeleverd

16 maart 2017  

Zeer tevreden zijn we over Techniko, zowel het offertetraject als de aanleg van het systeem. Een dure circulatiepomp is vervangen, een Daikin/Intergas hybride warmtepomp met CV is geïnstalleerd. De monteurs werken netjes en laten alles netjes weer achter. Niet onbelangrijk met hoogpolig tapijt op de overloop.
En nog een lager energieverbruik ook.

26 april 2016  

zeer tevreden.

17 februari 2017  

keurig netjes geleverd en geplaatst. Alles volgens afspraak.