Menu

Referenties

Schrijf een referentie >>

30 juni 2016   

Recensie: uitstekend, zoals je van Techniko mag verwachten

15 maart 2016   

Vanaf 2007, het jaar dat we in Elp kwamen wonen is de verwarmingsketel bij Techniko in onderhoud
geweest naar grote tevredenheid . Bij de overdracht van de woning stond de oude eigenaresse gierend van de lach naar ons te wijzen toen we zijden dat we de ketel wel na zouden laten kijken. Onze indruk was dat er nog nooit serieus naar de ketel was gekeken, en dat klopte! Over uw bedrijf zijn we zeer tevreden. Klantvriendelijk en dienstbaar evenals alle monteurs die bij ons de ketel hebben gecontroleerd. Waar voor uw bedrijf nog een wereld te winnen valt is in het jaarlijkse onderhoud. Daar wordt hier fors de hand mee gelicht. Wij vinden dat onverantwoord tegen over je buren en je gezin. Gelukkig wonen we hier in een twee onder één kap maar je moet je niet voorstellen met de hier heersende mentaliteit pas een monteur in te schakelen als "tie het nie meer doet". Kortom aan de slag als bedrijf. Huis een huis foldederen, mensen benaderen via internet, open avonden plaats/buurtgericht etc. Succes, nogmaals nog een wereld te winnen voor ketel onderhoud!

15 september 2016   

Geachte heer G.Oosting,

Wij willen bij dezen even onze complimenten maken over de werkzaamheden door uw bedrijf en werknemers verricht.
De samenwerking is in een fijne harmonie verlopen, uw mensen waren zeer aanspreekbaar beleefd en meedenkend.
Het werk wat ze hebben geleverd is voortreffelijk en op een perfecte wijze geinstalleerd.
M.n.Johan Remmelink heeft prachtig werk geleverd en verdient ons inziens een 14de maand dit kalenderjaar.
De anderen die zijn geweest willen we niet tekort doen, ook zij hebben voorbeeldig accuraat gewerkt!
Alles op een rijtje gezet, willen we u bij een ieder aanbevelen en danken u voor het mooie werk!

P.s.De schoenen van de jongens ogen keurig ?

5 september 2016   

Recensie
Als we als hoogste beoordeling een 10 konden geven, hadden we dat gedaan. Onze Sunny View ging stuk en de garantie was verlopen. Tot onze verrassing kregen we gratis een nieuwe Sunny View. Alleen het materiaal en het arbeidsloon hoefden we te betalen. Wij waarderen deze service van Techniko zeer! Vandaar dat we deze reactie op hun website plaatsen.

6 mei 2016   

Geweldige service! Snelle hulp, vakbekwame medewerkers en afspraak is afspraak. Zo zie je het tegenwoordig zelden.

17 september 2016   

RecensieZeer anbevolen

25 april 2016   

Met betrekking tot het plaatsen van de zonnepanelen vorig jaar verliep alles perfect. Helaas kan dit niet gezegd worden met betrekking tot het plaatsen van de palletkachel. Ik heb de indruk dat de communicatie onderling bij Techniko niet optimaal was. Al met al heeft het, voordat alles goed was, zo'n drie maanden geduurd. Over de deskundigheid, klantvriendelijkheid en oplossing gericht denken van de medewerkers van Techniko zijn wij zeer tevreden. Tegenover iedereen laten wij ons positief over Techniko uit en bevelen Techniko bij hen aan.

Vriendelijke groet,
Jan en Annie Koerts.

25 april 2016   

Goede service met mensen die verstand hebben van wat ze doen.
Echt top

28 oktober 2017   

Zeer tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen en de installateurs. Keurige mannen die tijdig uitleg gaven over de uit te voeren werkzaamheden. De werkplekken zowel in huis an]ls buiten zijn zeer netjes achtergelaten.
Kortom: prima leverancier, veel betrouwbaarder dan de vele zonnepaneel-cowboys.
Enige kleine kritiek: communicatie vooraf en na plaatsing niet altijd even accuraat.

17 februari 2017   

keurig netjes geleverd en geplaatst. Alles volgens afspraak.

16 maart 2017   

Zeer tevreden zijn we over Techniko, zowel het offertetraject als de aanleg van het systeem. Een dure circulatiepomp is vervangen, een Daikin/Intergas hybride warmtepomp met CV is geïnstalleerd. De monteurs werken netjes en laten alles netjes weer achter. Niet onbelangrijk met hoogpolig tapijt op de overloop.
En nog een lager energieverbruik ook.

25 april 2016   

Top service!!

21 oktober 2016   

Recensie
We zijn zeer tevreden met de onderhoudsbeurt. Uitstekend!

30 september 2016   

Keurig schoon gemaakt.

29 maart 2016   

Ik ben erg blij met mijn nieuwe pelletkachel van Nordic Fire, de Rave 80, die Techniko onlangs bij mij heeft geïnstalleerd.heerlijke warmte en besparen op gas!

25 april 2016   

In 2014 is mijn woning grondig aangepakt om het een heel stuk energiezuiniger te maken. Naast spuwmuur-, vloer- en dakisolatie werd de oude luchtverwarming vervangen door een compleet nieuwe verwarming met moderne radiatoren en een nieuwe zuinige Intergas cv-ketel geplaatst door Techniko. Ook werden door Techniko 16 zonnepanelen op het dak gelegd.
Al met al is mijn energierekening per maand teruggelopen van 240 euro naar 75 euro!

Ik ben zeer te spreken over het vakbekwaam werken van de medewerkers van Techniko en maak dan ook graag reclame voor de zaak in mijn omgeving.

24 september 2016   

Na lang aarzelen, wikken en wegen toch besloten om zonnepanelen te laten monteren. Mijn aarzelingen: ik vind ze lelijk (ze verfraaien mijn huis niet) en ik vond de terugverdientijd te kort. Maar: inmiddels heeft het grootste deel van het blok al panelen op het dak en mijn spaargeld op de bank brengt ook niks op. Dus uiteindelijk toch maar besloten om zonnepanelen te laten installeren en daarbij gekozen voor Techniko (ik ben vooral voor de lokale bedrijven en zeker niet voor de snel-geld-verdieners).
De oferte was duidelijk en een aantal weken later (vanwege de bouwvak) werd afgelopen week de zaak geïnstalleerd: twee vakkundige en vooral ook heel aardige monteurs hadden in no time de zaak klaar (https://vimeo.com/183827113). Ik kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn.
Keurige installatie en geen rotzooi en duidelijke uitleg: aanrader deze firma.

22 februari 2016   

Mooi bedrijf met een gave schowroom.

17 januari 2017   

Recensie: C.V- ketel + Boiler onderhouden / nagezien.
Keurig en vlot verlopen

18 november 2016   

Recensie
Demonteren, schoonmaken en controleren van het cv-systeem is op vakkundige wijze uitgevoerd. Geen geknoei. Prima werk.

24 augustus 2016   

Recensie Techniko is een bedrijf waar je goed mee kunt overleggen en aan te bevelen om er zaken mee te doen. Succes verder met het bedrijf 👏

10 december 2016   

Goed en keurig afgeleverd

6 januari 2017   

Recensie Wij zijn tevreden klanten, na eerst een offerte gekregen te hebben kon de CV ketel snel geplaatst worden, terwijl we aanvankelijk hadden gezegd de CV ketel in het voorjaar te plaatsen. Doordat de oude ketel het toch eerder opgaf kon Tecniko ons snel helpen en de cv ketel snel plaatsen. Enorm en fijn en hartstikke fijn. Nu in het voorjaar nog onze vloerverwarming! We kijken ernaar uit!

12 augustus 2017   

Op 3 augustus heeft onze cv ketel weer zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad. Perfect uitgevoerd door Harm Roelof, alles netjes achtergelaten en ook nog even de warmwaterhoeveelheid in de keuken beter afgeregeld. Super!.

18 december 2017   

Recensie

zoals gewoonlijk vaardige en vriendelijke technicie!

Prettige feestdagen en een gezegend 2018

cave! email is veranderd

30 augustus 2016   

Recensie

Techniko is een professioneel bedrijf dat afspraken nakomt en keurig personeel heeft. Zeer tevreden in alle opzichten!

26 april 2016   

zeer tevreden.

3 november 2017   

Recensie
- alles op vakkundige wijze en zorgvuldig uitgevoerd
- gewezen op de staat i.v.m. oxydatie
- dus eigen waarneming op bijzonderheden is geboden
- zonodig hulp vragen van de vakman. Evt. gebruik maken van de service.
Dit i.v.m. onderhoudsabonnement.

Deel deze pagina:Email this to someoneShare on Facebook6Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Pin on Pinterest0