Woonaccessoires van Techniko, nog meer woonplezier!

Warm wonen

Techniko biedt een uniek totaalconcept, dat samengesteld is op basis van duurzaamheid, sfeer en de laatste trends. In de sfeervolle ”Warm Wonen” showroom bieden we een ruim assortiment aan woonaccessoires, waarmee u uw woning compleet kunt maken en u nog meer woonplezier creëert.  Met de toevoeging van woonaccessoires aan uw woning zet u de puntjes op de i bij de inrichting van uw woning, of creëert u juist een hele nieuwe verfrissende uitstraling.

Kom gezellig rondneuzen in onze showroom, met een lekker kopje koffie!

Woonaccessoires voor uw achtertuin

Ook voor sfeer in uw achtertuin bent u bij Techniko aan het juiste adres. Met woonaccessoires van lantaarns tot aan barbecues en tuinhaarden vind u bij ons alles wat u nodig heeft om de gezelligheid in uw achtertuin te brengen.

MUNIO CANDELA kaarsen

Munio Candela zijn 100% plantaardige handgemaakte kaarsen. Munio Candela biedt non-toxische kaarsen aan op basis van soja, hout en natuurlijke geuren, die langer branden dan gewone kaarsen op basis van petrol. Dit alles zonder de lucht van je kamer te vervuilen met toxische rook. De kaarsen ruiken zeer fijn en branden mooi.

De kaarsen hebben een schone verbranding, zijn niet giftig en branden schoner dan paraffine, met non petrol-carbon uitstoot dat muren en plafonds zwart kan maken. Gaat 50% langer mee dan traditionele kaarsen en zijn bioafbreekbaar.

Er worden herbruikbare glazen potten als verpakking gebruikt. Elke glazen pot is uniek van vorm en kleur.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies