Zonnepanelen, geniet van de zon met uw eigen energie

Wilt u ook uw woning of bedrijf zelf voorzien van stroom? Techniko levert vele hoogwaardige zonnepanelen. Met de installatie van zonnepanelen kunt u met een hoog rendement energie uit de zon halen. U kunt hiermee aanzienlijk besparen op uw energie rekening en het milieu ontlasten door deze vorm van duurzame energie. Maar u kunt nog meer uit de zon halen! Zo zijn er bijvoorbeeld zonneboilers die het water opwarmt via zonne-energie. Ontdek snel meer over zonnepanelen en zonneboilers.

Zonnepanelen voor duurzame energie

Met het aanbrengen van zonnepanelen op uw woning of bedrijf kunt u gedeeltelijk of volledig uw stroom zelf opwekken via zonne-energie. Het is maar net hoeveel panelen u wilt installeren. Naast dat u met het aanbrengen van de zonnepanelen vanzelfsprekend zult besparen op uw energie rekening, ontlast u ook het milieu. Energie uit de zon valt onder duurzame energie, hiermee wordt uw ecologische voetafdruk op de wereld als huishouden of bedrijf een stuk kleiner.

Ontdek onze zonnepanelen

Zonneboilers, warm water via de zon

Naast het installeren van zonnepanelen kunt u ook met zonne-energie uw water verwarmen met een zonneboiler. 70% van uw energie nota bestaat uit verwarmingskosten, door hier efficiënt mee om te gaan kunt u daarom aanzienlijk besparen op deze kosten. Er zijn verschillende soorten zonneboilers, daarmee is er altijd een geschikt type die op uw dak geïnstalleerd kan worden.

Ontdek onze zonneboilers