Menu

Met zonneboilers energie besparen

Wist u dat uw energienota voor 70% bestaat uit verwarmingskosten? Logischerwijs valt hier het meest te besparen. Door middel van zonneboilers die uw water opwarmt aan de hand van zonne-energie realiseert u een flinke besparingen op uw energierekening. De huidige zonne-energie technieken zijn zo geavanceerd dat ze zelfs in Nederland op bewolkte winterdagen zonder een sprankje zon rendement opleveren. Bovendien hebben zonneboilers als voordeel dat ze duurzaam, schoon, goedkoop en goed voor het milieu zijn.

 

De werking van zonneboilers

Zonneboilers bestaan uit twee hoofdcomponenten: een zonnecollector op het dak die de warmte opneemt en een zonneboiler-vat waarin de warmte wordt opgeslagen en afgegeven. Onder vrijwel alle weersomstandigheden wordt het water in de zonneboiler door de zon verwarmd. Het water in de zonneboilers kan bij vrijwel alle zonneboilers aanvullend worden verwarmd met gas. Heeft u een (jonge) combiketel en wilt u energie besparen op uw warmwaterverbruik? Koppel dan een zonneboiler aan uw bestaande ketel. Dat levert u al snel een besparing op van 250 m3 gas op jaarbasis. Wij werken uitsluitend met de kwaliteitsproducten van het Nederlandse HR Solar en het Duitse Wolf (Hottop en Bsp).

 

Er zijn verschillende technieken in zonneboilers, de zogenaamde vlakke plaat, vacuümbuizen of heatpipes. Voor elke situatie en type dak kunnen wij u een gepaste oplossing bieden.

 

Zonneboilers nu nog aantrekkelijker door subsidie!

Naast dat u met een zonneboiler aanzienlijk kunt besparen op uw energierekening. Kunt u ook gebruik maken van een zeer aantrekkelijke subsidie voor zonneboilers. Bekijk uw voordeel en de voorwaarden op RVO.nl. Naast dat Techniko u kan voorzien van zonneboilers kunnen wij u ook bijstaan in de aanvraag van de subsidie voor een zonneboiler.

 

Bezoek onze showroom voor advies over zonneboilers

Voor meer informatie over zonneboilers kunt u terecht in onze showroom. Of neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

Deel deze pagina:Email this to someoneShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Google+0Pin on Pinterest0