Energie besparen op gas, water & elektra | Techniko

Besparen op gas, water en elektra

Techniko is specialist op het gebied van energie besparen in gas, water en elektra. Wij leveren vele energie besparende installaties voor particulieren, bedrijven en voor de agrarische sector. Met deze installaties kunt u aanzienlijk besparen op uw energie rekening. Of u nu uw eigen energie wil opwekken, wilt verwarmen of juist koelen, bij Techniko hebben wij de juiste installatie voor uw specifieke situatie!

Besparen op uw gas verbruik

Gas is een fossiele brandstof waarop u eenvoudig kunt besparen. Onze Cv-ketels zijn van hoge kwaliteit en zijn uitermate energie zuinig. Wanneer u beschikt over een verouderde Cv-ketel is het aan te raden om deze zo spoedig mogelijk te vervangen bij voorkeur door een moderne en energiezuinige warmtepomp.

Neem een kijkje bij onze gas besparende installaties!

Besparen op uw water verbruik

Ook op uw water verbruik kunt u besparen met de installaties van Techniko. Zo leveren wij bijvoorbeeld energie zuinige radiatoren die minder water nemen en waterontharders die ook de kwaliteit van het water aanzienlijk verhogen.

Neem een kijkje bij onze radiatoren!

Besparen op uw elektra

Elektra is een schone energie oplossing, zeker als deze stroom is opgewekt met uw eigen zonnepanelen! Met deze energie kunt u andere besparende installaties aansluiten waardoor het voordeel verder oploopt. Zo kunt u onder andere uw elektrische auto opladen, verlichting laten branden en uw andere elektrische installaties voorzien van stroom.

Neem een kijkje bij onze energie zuinige installaties!