Airco voor het koelen, verwarmen en zuiveren van lucht | Techniko Assen

Airco voor het koelen, verwarmen en zuiveren van lucht

Bij een airco wordt vaak gedacht aan koeling en dit deden ze vroeger dan ook alleen maar. Tegenwoordig is dit al lang niet meer zo en biedt een airco meer dan alleen het koelen van je huis. Met de moderne techniek van nu zorgt een airco tegenwoordig voor een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht, luchtvochtigheid en zuivert een airco zelfs de lucht.

Een airco verhoogt het woon- en werkcomfort

Een airco houdt het vochtgehalte op een prettig niveau zodat de lucht niet te droog of te vochtig wordt. Omdat de airco voorzien is van een filter krijg je zuivere lucht die zo goed als vrij is van pollen, bacteriën, rook en stof. Door middel van een airco zorg je ervoor dat de lucht aangenamer wordt om in te wonen en te werken. Ook is het tegenwoordig mogelijk om met een airco te verwarmen als deze is voorzien van een warmtepomp. In dat geval wordt er warme buitenlucht gebruikt om binnen te verwarmen. Zelfs bij een buitentemperatuur van ver onder 0 graden kan er alsnog warmte uit de buitenlucht worden onttrokken. Hierdoor is een airco, voorzien van een warmtepomp, uitermate geschikt om op energiekosten te besparen.

Moderne airco’s zijn bovendien intelligent en spaarzaam. Ze werken volkomen automatisch op de achtergrond en passen naadloos in ieders interieur en lifestyle. Er zijn verschillende types airconditioners’ zoals: plafond model, raam model en cassettemodel. Voor elke ruimte is het mogelijk deze te voorzien van een airco, of dit nu voor thuis of op het werk is.

Installatie van een airco

Airco’s mogen alleen geïnstalleerd worden door een bedrijf met STEK-erkenning. Uiteraard is Techniko voorzien van deze erkenning en kunnen wij je airco vakkundig en snel installeren. Zo kunnen wij je compleet ontzorgen bij de aanschaf en installatie van een airco. Hiermee garandeer je jezelf van een kwaliteit product en een effectieve installatie van jouw airco zodat je bent verzekerd van een goede werking.

Airco merken bij Techniko

Bij Techniko zijn we dealer van airco’s van Daikin. Ben je op zoek naar een airco, maar weet je niet welke het best aansluit bij jouw specifieke wensen? Techniko helpt je graag met deskundig advies op maat. Bel ons op 0592 38 93 43 of neem direct online contact op.

Neem contact op voor meer informatie