Evohome Honeywell de slimme thermostaat | Techniko Assen

Evohome jouw slimme thermostaat

Honeywell introduceert Evohome als brein van de centrale verwarming. Evohome is een nieuwe, intelligente en draadloze verwarmingsregelaar die de warmte in elke woon- of werkruimte in een pand apart regelt.  Met Evohome heb je de controle. Je regelt eenvoudig de temperatuur in je huis en kunt tegelijkertijd behoorlijk op energie besparen. Met Evohome profiteren bedrijven en consumenten van de juiste temperatuur, op de juiste plek, op het juiste moment.

Voordelen van de Honeywell Evohome

  • Meer comfort: je regelt gemakkelijk de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk. Vanuit je luie stoel thuis of vanaf een locatie buitenshuis.
  • Meer controle: vroeger moest je nog naar de thermostaat lopen om de verwarming aan te zetten. Met Evohome doet je dat met je smartphone of tablet.
  • Minder energie: als je zelf de controle hebt over waar en wanneer je je huis verwarmt, bespaar je zonder meer op je energierekening.

Toepassing slimme thermostaat

Evohome is toepasbaar op elke cv-installatie. Van stadsverwarming tot vloerverwarming en radiatoren. De zoneregeling van Evohome is geheel draadloos en eenvoudig te installeren. De Evohome werkt in je gehele huis, zodat je zoveel radiatoren of zones kunt toevoegen als je nodig hebt. Dankzij de modulaire opbouw verdeel je meteen je hele huis in comfort zones of voeg je later zones toe. Met de slimme zoneregeling is het mogelijk om alleen die ruimtes te verwarmen die in gebruik zijn, in plaats van alle ruimtes, en dat biedt een behoorlijk besparingspotentieel. Wie de verwarming in huis regelt via Evohome kan profiteren van bewezen energiebesparingen tot 37%!

Het nieuwe systeem van Evohome combineert een reeks slimme technologieën, waardoor het comfort in een woning, kantoor of clubgebouw eenvoudig te vergroten is. Evohome weet wanneer er ergens een raam openstaat en past hier de verwarmingsinstelling op aan. Met een app kun je gemakkelijk via je smartphone of tablet op afstand het Evohome-systeem bedienen. Wij hebben als Honeywell ambassadeur 5 jaar garantie op het Evohome-systeem.

Bekijk onderstaand filmpje of jouw woning geschikt voor de Honeywell Evohome:

Alles weten over Honeywell Evohome?

Techniko adviseert je graag over een comfortabel en zuinig verwarmde woning op basis van Honeywell Evohome. Voor meer informatie kijk op www.evohome.nl en neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Vraag ons om persoonlijk advies