Draadloze thermostaten van Honeywell | Techniko Assen

Honeywell thermostaat

Veel huishoudens en bedrijven in Nederland hebben al een thermostaat van Honeywell. Honeywell is een betrouwbaar merk dat zich in de loop der jaren goed heeft ontwikkeld zodat je energiezuinig en comfortabel je huis kunt verwarmen. Met de vele modellen heeft Honeywell altijd een geschikte thermostaat voor jou. Techniko kan de geschikte Honeywell thermostaat  gemakkelijk en snel in jouw woning installeren.

Honeywell Round Wireless Modulation thermostaat

De Round Wireless Modulation van Honeywell is een wifi-thermostaat die in Nederland zeer bekend is. Deze thermostaat is overal gemakkelijk te bedienen via een digitaal scherm en een app op je smartphone, tablet of computer, ook als je bijvoorbeeld op vakantie bent. Dit model is zeer populair omdat het aan te sluiten is op bijna alle cv-installaties. Daarom is een thermostaat van Honewell ook nog eens een goedkope oplossing omdat het installeren van deze thermostaat weinig inspanningen verricht.

Honeywell thermostaat aansluiten op de airco

Naast het verwarmen van je huis met een thermostaat van Honeywell, biedt de thermostaat ook de mogelijkheid om het aan te sluiten op het aircosysteem. Zo kunt je, én in de winter én in de zomer, genieten van de vele gemakken van een Honeywell thermostaat.

Afzonderlijk radiatoren regelen

Met een Honeywell thermostaat is het mogelijk om afzonderlijke ruimtes te regelen met de app op je smartphone. Zo kun je iedere ruimte in je woning apart instellen. Je kunt iedere ruimte op een gewenste temperatuur instellen en je kunt ook een dag- en weekprogramma instellen. Op deze manier kun je energie besparen omdat niet iedere ruimte de hele dag verwarmd hoeft te worden.

Interesse in een Honeywell thermostaat?

Heb je interesse in een Honeywell thermostaat of wil je meer over dit merk en de producten weten? Neem gerust contact op met Techniko. We geven graag advies over de mogelijkheden van een Honeywell thermostaat.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies