Daikin warmtepomp boiler | Techniko Assen

Warmtepomp boiler

De combinatie van sterke prestaties, gegarandeerd comfort en de ultieme energiebesparing. Een warmtepomp boiler van Daikin is beschikbaar met een vat van 200 liter of 260 liter en is ontworpen om het perfecte binnenklimaat te creëren.

Verhoog je energierendement met een warmtepomp boiler van Daikin

Een warmtepomp boiler van Daikin zorgt ervoor dat je altijd warm tapwater beschikbaar hebt in huis. Omdat je dit systeem kunt aansluiten op een slimme elektriciteitsmeter, wordt automatisch het goedkoopste tijdstip bepaalt om op te warmen. Een warmtepomp boiler heeft de hoogst mogelijke classificatie voor energierendement (A+).

Daarnaast komt een Daikin warmtepomp boiler in aanmerking voor de ISDE-subsidieregeling. Hierdoor kan het een interessante verduurzaming van je woning zijn, waarbij je ook nog eens een bedrag aan subsidie ontvangt. Naast energiezuinig is een Daikin warmtepomp boiler ook nog eens gemakkelijk te installeren en zeer onderhoudsvriendelijk.

Aansluiten op andere systemen

Een warmtepomp boiler voor warm tapwater van Daikin is aan te sluiten op je bestaande systemen. Zo bespaar je nog meer en beperk je de CO2 uitstoot tot het minimum.

Je kunt een Daikin warmtepompboiler gemakkelijk aansluiten op een thermische zonnepanelen of zonnesystemen. Zo wordt het warme water met de warmte van de zon verwarmd, waardoor je nog meer op je energiekosten bespaart.

Investeer in een warmtepomp boiler via Techniko

Techniko is leverancier en installateur van warmtepomp boilers van Daikin. We adviseren graag welke grootte het beste bij jouw situatie past en of de installatie voor jou rendabel is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor de levering en installatie van je warmtepomp boiler te bespreken.