Elektrische radiator kopen en installeren | Techniko Assen

Elektrische radiator van Bosch of DRL

Gas zal de komende tijd nog veel duurder worden. Daarom is het rendabel om te investeren in een radiator die geen gas verbruikt: een elektrische radiator. Een elektrische radiator kun je inzetten als bijverwarming in bijvoorbeeld je badkamer of kan een gas-radiator vervangen. Bij Techniko kun je terecht voor de aankoop en installatie van elektrische radiatoren van Bosch of DRL.

De voordelen van een elektrische radiator

Allereerst is een groot voordeel dat een elektrische radiator geen gas verbruikt om warm te worden. Je verbruikt uitsluitend stroom om een elektrische radiator op te warmen. We geven je nog een aantal voordelen van een elektrische radiator. Heb je advies nodig om een goede elektrische radiator te kopen? Neem dan gerust contact op met de experts van Techniko.

De voordelen op een rij

  • Veilig: een elektrische radiator is super veilig in elke kamer van het huis omdat er geen koolstofmonoxide vrij komt. Daarnaast verwarmen de elementen op stroom en komt er geen gas vrij.
  • Snel warm: een elektrische radiator is super snel warm doordat de binnenkant direct warm wordt nadat je de radiator aanzet.
  • Ecologisch: elektrische radiatoren maken geen gebruik van fossiele brandstof. Goed voor het milieu dus! Als je zelf ook nog stoom opwekt door bijvoorbeeld zonnepanelen, zit je helemaal goed.
  • Makkelijke installatie: doordat je geen breekwerk hoeft te verrichten om een elektrische radiator te installeren is dit binnen een halve dag klaar. De experts van Techniko komen graag jouw elektrische radiator installeren op het moment waarop het jou uitkomt.

Advies en installatie van jouw elektrische radiator

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf en/of installatie van een elektrische radiator van Bosch of DRL in je badkamer, werkkamer of voor groter gebruik in huis of kantoor? Neem contact op met de experts van Techniko. We adviseren en ondersteunen je graag bij het uitzoeken van de beste elektrische radiator voor jouw situatie.

Daarnaast installeren we een gekochte elektrische radiator gemakkelijk voor je. Maak een afspraak of neem contact op voor antwoord op al je vragen over elektrische (bij)verwarming.