Energie besparen in de agrarische sector | Techniko

Energie besparen in de agrarische sector

Heeft u een onderneming in de agrarische sector en wilt u graag energiezuinig werken en leven en daarbij veel energie besparen? Techniko heeft meer dan 35 jaar expertise en ervaring op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing en kan u hierover uitstekend voorlichten. Door de lage rente en de marktomstandigheden is het voor veel agrarische ondernemingen zeer interessant om te investeren in duurzame oplossingen waarmee fors bespaard kan worden op het verbruik van gas, water en elektra. Met de duurzame oplossingen van Techniko kan uw energierekening aanzienlijk lager worden en de maandelijkse kosten worden gereduceerd. Door de schaalgrootte binnen agrarische bedrijven hebben investeringen vaak een relatief korte terugverdientijd en een hoog rendement.

Slimme en duurzame energieoplossingen voor de agrarische sector

Door het gebruik van onder meer zonnepanelen, biomassa-energie, warmtekrachtcentrales, verwarmt u voor slechts 25%. Als u voor de ECO200  kiest, speciaal ontwikkeld voor de agrarische sector, bent u nog efficiënter uit. Met dit systeem wordt de warmte van de melk benut voor het verwarmen van uw woning of de stallen. Met deze slimme en duurzame oplossingen kunt u als ondernemer in de agrarische sector veel besparen op de maandelijkse lasten. Ook zijn er subsidies beschikbaar die het financieel aantrekkelijk maken bij deze investering, bijvoorbeeld door het gebruik van de energie-investeringsaftrek, de milieu-investeringsaftrek of subsidie op zonnepanelen. Techniko ondersteunt bij de aanvraag van deze subsidies.

Techniko helpt u met energie besparen

Techniko adviseert u over de juiste vergunningen, subsidies en brengt de opbrengst van uw zonnepanelen, biomassa-installatie of andere installaties in kaart. Zo krijgt u een duidelijk inzicht in de terugverdientijd en het rendement van uw investering. In onze showroom staat onze eigen werkende biomassaketel en vele andere energiebesparende installaties waar Techniko mee werkt. Daarnaast geeft Techniko regelmatig Energie Bespaar Shows of activiteiten gericht op energie besparen in de agrarische sector.

Meer weten over energie besparen in de agrarische sector?

Techniko heeft vele jaren ervaring en kan u uitstekend bijstaan om uw agrarische onderneming duurzaam en energiezuinig te maken. Wilt u meer weten over energie besparen in de agrarische sector, kijk dan op een van de onderstaande pagina’s:

Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies

Techniko geeft u graag passende tips en adviezen over energiebesparing en duurzaamheid in de agrarische sector, energie opwekken en subsidies voor uw bedrijf. Maak een vrijblijvende afspraak of breng een bezoek aan onze showroom en laat u inspireren door onze werkende energiebesparende installaties en producten.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies