Jaga convector, gelijkmatige warmte | Techniko

Jaga convector, profijt voor het gehele huis

Bij Techniko zijn wij al jaren leverancier van het merk Jaga. Dit kwaliteitsmerk maakt betrouwbare, hoogwaardige, zuinige en, niet geheel onbelangrijk, mooie convectoren. Met een Jaga convector zit u daarom altijd goed. Een Jaga convector kan worden aangesloten op uw bestaande cv-ketel en zorgt voor een gelijkmatige luchtverwarming in uw huis.

Gelijkmatige verwarming met Jaga convectoren

Een Jaga convector trekt de koude lucht uit de kamer aan en geeft vervolgens warme lucht af. Zo ontstaat er met een Jaga convector een gelijkmatige verwarming van uw huis. Dit is ook gelijk het grootste verschil tussen een Jaga convector en een reguliere radiator. Doordat een Jaga convector een veilige behuizing heeft kunt u de convector gewoon aanraken. Jaga convectoren zijn hierdoor ook veilig in de buurt van kinderen.

Jaga convector, energiezuinig

Wilt u besparen op uw energie rekening? Dan is de Jaga convector de perfecte oplossing! Doordat er minder water in de convector zit, warmt de Jaga convector sneller op en koelt sneller af. Hierdoor verspilt u geen energie in een ruimte waar u niet meer bent.

Meer informatie over de Jaga convector

Ben u overtuigd of wilt u meer weten over de Jaga convector? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak. Ook kunt u bij ons in de showroom terecht om ons assortiment Jaga convectoren te bezichtigen.

Neem contact op voor meer informatie