Duurzaam cv-ketel advies, kopen en installatie | Techniko Assen

Cv-ketel kopen

Slurpt je oude cv-ketel gas omdat de ketel toe is aan vervanging? Normaliter is een cv-ketel aan vervanging toe wanneer deze zo’n 10 a 15 jaar oud is. Een oude cv-ketel zorgt voor onnodig hoge kosten. Kies daarom voor weer jarenlang wooncomfort én bespaar op je vaste lasten met een nieuwe cv-ketel. Een cv-ketel kopen begint met deskundig advies van Techniko. Voor de aankoop van een cv-ketel komen wij bij je om je situatie te bekijken en om jouw wensen te bespreken. Goed advies over een comfortabel warm huis en een goede warmwatervoorziening is belangrijk bij de aankoop van een cv-ketel, want elk type cv-ketel heeft verschillende eigenschappen.

Een nieuwe cv-ketel uitkiezen, dat doet je niet elke dag. Wil je zeker weten dat wanneer je een nieuwe cv-ketel gaat kopen u weer jaren vooruit kan, de ketel veilig is, past bij jouw leefstijl en dat de cv-ketel het beste rendement oplevert? Houd dan met de volgende punten rekening bij het aanschaffen van een nieuwe cv-ketel:

  • Type woning
  • Wens Comfort Warmwater (CW waarde)
  • Warm water gebruik op hetzelfde moment
  • Op hoeveel plaatsen je tegelijk warm water wilt
  • Gebruik in de badkamer: douche, stortdouche en/of bad

Cv-ketel kopen: wat zijn de kosten?

Techniko werkt alleen met cv-ketels van A-merken. De prijzen van cv-ketels variëren enorm. Afhankelijk van het type, vermogen en merk is de prijs wat hoger of wat lager. Naast de aanschaf van de cv-ketel moet deze geïnstalleerd worden. Voor het berekenen van de kosten, beoordelen we de huidige situatie, zoals de plaats van de cv-ketel in je woning, de dikte van de leidingen, de rookgasafvoer en bespreken we jouw warmwatertappunten. Hiermee kunnen we een goede begroting maken met de juiste kosten voor het kopen van de cv-ketel.

Meer informatie over het kopen van een cv-ketel

De ervaren adviseur van Techniko helpt je graag bij het kopen van de juiste cv-ketel zodat je de beste oplossing krijgt voor jouw situatie. Je kiest misschien al snel voor een cv-ketel met een hoge capaciteit, maar een ketel met overcapaciteit pakt uiteindelijk juist niet rendabel uit. Daarom is vakkundig advies zo belangrijk. Techniko biedt persoonlijk advies, keuze uit A-merk cv-ketels, optionele onderhoudscontracten en een storingsdienst die 24/7 bereikbaar is. Neem nu contact op met Techniko voor de aanschaf van een nieuwe cv-ketel.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies