Cv-ketel vervangen door de specialist | Techniko Assen

CV-ketel vervangen

Het is tijd om je cv-ketel te vervangen wanneer deze 10 tot 15 jaar oud is. De kans is groot dat jouw cv-ketel dan technische gebreken gaat tonen. Een ander voordeel bij het vervangen van de cv-ketel is de energiebesparing op een duurzame ketel. Met een moderne hr-ketel is de terugverdientijd aantrekkelijk omdat de stookkosten enorm zullen dalen. Zowel om technische als economische redenen kan een cv-ketel vervangen dan ook zinvol zijn. De besparing op een energiezuinige ketel kan oplopen tot maar liefst 40%. Dit komt doordat nieuwe ketels steeds efficiënter en energiezuiniger zijn.

Advies over het vervangen van een CV-ketel

Techniko is specialist op het gebied van verwarmen en installeert en onderhoudt vele cv-ketels voor tevreden klanten. Als je erover denkt om je huidige cv-ketel te vervangen door een nieuwe ketel, dan komen we graag bij je langs voor een maatwerk en persoonlijk advies. Op basis van jouw situatie adviseren we de juiste cv-ketel, zodat je weer jarenlang kunt genieten van een comfortabel verwarmde woning en warm water op al je tappunten.

Vervang de cv-ketel in de warme maanden

Wees er van bewust dat wanneer je toe bent aan een nieuwe ketel je deze op tijd aanschaft. In de zomermaanden wordt de ketel nauwelijks gebruikt. De zon verwarmt je huis en je niet naar de cv-ketel omkijkt, waardoor deze in de wintermaanden hard aan de bak moet. De wintermaanden staan er ook om bekend dat de veel oudere cv-ketels het begeven. Bepaal daarom in de zomermaanden al of jouw cv-ketel aan vervanging toe is. Door jouw cv-ketel op tijd te vervangen, weet je zeker dat u in de wintermaanden niet in de kou komt te zitten. Door een ketel te vervangen kunt je veel energie en geld besparen.

Waarom moet je je cv-ketel vervangen?

  • De cv-ketel is kapot of functioneert niet meer goed
  • Besparen op de stookkosten. Deze besparing kan oplopen tot maar liefst 15% tot 20%.
  • Optimaal rendement uit de cv-ketel halen
  • d=De waarde van je huis verhogen

Interesse in het vervangen van een cv-ketel?

De ervaren adviseur van Techniko helpt je graag bij het vervangen van je cv-ketel, zodat je de beste oplossing krijgt voor jouw situatie. Het daadwerkelijk vervangen van de cv-ketel, zoals de ombouw van een vr-ketel naar een hr-ketel, vraagt om vakkennis en ervaring. Onze cv-monteurs beschikken over de juiste kennis en ervaring en worden continu bijgeschoold. We werken samen met A-merk cv-ketelfabrikanten. Neem contact op met Techniko voor het maken van een afspraak voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies