Draadloze Thermostaat | Techniko

Draadloze thermostaat

Met een draadloze thermostaat kunt u in het hele woning uw verwarming regelen. Een draadloze thermostaat is een apparaat die op iedere gewenste plek in uw woning kan worden neergezet of opgehangen. U heeft dus geen last meer van draden en ongewenste gaten in de muur. Een draadloze thermostaat is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Kom langs bij Techniko om verschillende modellen te bekijken. Samen met u kijken we naar wat voor u de beste keuze is.

Draadloze wifi-thermostaat

Een andere vorm van een draadloze thermostaat is een wifi-thermostaat, ook wel een slimme thermostaat of een e-thermostaat genoemd. Met deze thermostaat kunt u via uw smartphone, tablet of computer de gewenste temperatuur instellen. In tegenstelling tot een normale draadloze thermostaat heeft u de wifi-thermostaat, oftewel uw smartphone, altijd bij u. Hierdoor heeft u altijd controle over de verwarming in uw huis. Dit is een ideaal systeem voor als u bijvoorbeeld na een dag werken uw huis alvast lekker op temperatuur wilt laten brengen.

Voordelen draadloze thermostaat

De draadloze thermostaat heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van een niet-draadloze variant. Een voordeel van een draadloze thermostaat is dat er geen draden te zien zijn en u geen gaten in de muur hoeft te maken voor bevestiging. Met een draadloze thermostaat heeft u veel flexibiliteit. De thermostaat kan op iedere plek in de woning opgehangen worden. Zo bepaalt u zelf in welke kamer u de thermostaat wilt hebben en waar de temperatuur gemeten wordt.

Draadloze thermostaten bij Techniko

Techniko biedt thermostaten aan van vele A-merken, zoals Honeywell, I.C.Y, Nefit en Remeha. Als u graag de temperatuur per vertrek wilt regelen met uw thermostaat, dan kunt u kiezen uit een SmartHome, Link CC en Evohome-thermostaat. Is temperatuurregeling per vertrek geen vereiste? Dan is de Anna, Toon, E-thormostaat, ThermoSmart of de Nest wellicht een optie.

Interesse in een draadloze thermostaat

Heeft u interesse in een draadloze thermostaat of wilt u meer weten over de mogelijkheden hiervan? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over draadloze thermostaten. De medewerkers van Techniko staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor in uw huis.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies