Evohome de slimme thermostaat in huis | Techniko

Evohome uw slimme thermostaat

Honeywell introduceert Evohome als brein van de centrale verwarming. Evohome is een nieuwe, intelligente en draadloze verwarmingsregelaar die de warmte in elke woon- of werkruimte in een pand apart regelt.  Met Evohome heeft u de controle. U regelt eenvoudig de temperatuur in uw huis en kunt tegelijkertijd behoorlijk op energie besparen. Met Evohome profiteren bedrijven en consumenten van de juiste temperatuur, op de juiste plek, op het juiste moment.

Voordelen van de Honeywell Evohome:

  • Meer comfort: u regelt gemakkelijk de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk. Vanuit uw luie stoel thuis of vanaf een locatie buitenshuis.
  • Meer controle: vroeger moest u nog naar de thermostaat lopen om de verwarming aan te zetten. Met Evohome doet u dat met uw smartphone of tablet.
  • Minder energie: als u zelf de controle heeft over waar en wanneer u uw huis verwarmt, bespaart u zonder meer op uw energierekening.

Evohome is toepasbaar op elke cv-installatie. Van stadsverwarming tot vloerverwarming en radiatoren. De zoneregeling van Evohome is geheel draadloos en eenvoudig te installeren. De Evohome werkt in uw gehele huis, zodat u zoveel radiatoren of zones kunt toevoegen als u nodig heeft. Dankzij de modulaire opbouw verdeelt u meteen uw hele huis in comfort zones of voegt u later zones toe. Met de slimme zoneregeling is het mogelijk om alleen die ruimtes te verwarmen die in gebruik zijn, in plaats van alle ruimtes, en dat biedt een behoorlijk besparingspotentieel. Wie de verwarming in huis regelt via Evohome kan profiteren van bewezen energiebesparingen tot 37%!

Het nieuwe systeem van Evohome combineert een reeks slimme technologieën, waardoor het comfort in een woning, kantoor of clubgebouw eenvoudig te vergroten is. Evohome weet wanneer er ergens een raam openstaat en past hier de verwarmingsinstelling op aan. Met een app kunt u gemakkelijk via uw smartphone of tablet op afstand het Evohome-systeem bedienen. Wij hebben als Honeywell ambassadeur 5 jaar garantie op het Evohome-systeem.

Bekijk onderstaand filmpje of uw woning geschikt voor de Honeywell Evohome:

Alles weten over Honeywell Evohome?

Techniko adviseert u graag over een comfortabel en zuinig verwarmde woning op basis van Honeywell Evohome. Voor meer informatie kijk op www.evohome.nl en neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vraag ons om persoonlijk advies