Thermostaat kopen bij | Techniko

Thermostaat kopen

Wilt u een thermostaat kopen? Techniko biedt een ruim aanbod aan verschillende thermostaten. In onze showroom kunt u verschillende modellen bewonderen. Wilt u een klokthermostaat of toch liever een kamerthermostaat of een wifi-thermostaat? Techniko heeft vele mogelijkheden op het gebied van thermostaten, wij hebben altijd het geschikte model voor u in huis.

Terugverdientijd bij het kopen van een thermostaat bij Techniko

Een thermostaat kopen is in sommige gevallen een redelijke investering, maar in de loop van de tijd zal dit zich terugverdienen. Een nieuwe thermostaat is in de meeste gevallen slimmer én energiezuiniger. Als u een wifi-thermostaat aanschaft, heeft u nog meer inzicht in uw verbruik en kunt u op bepaalde tijdstippen van de dag uw verwarming gemakkelijk omlaag zetten. Bent u onzeker over het terugverdienen van deze investering? Wij kunnen samen met u de terugverdientijd berekenen, zodat u kunt zien wat het kopen van een nieuwe thermostaat u kan opleveren.

Soorten thermostaten bij Techniko

Techniko biedt veel verschillende soorten thermostaten aan met verschillende functies. Wij bieden draadloze thermostaten, thermostaten met draad, modulerende thermostaten en klokthermostaten aan. Hierdoor vindt u bij Techniko altijd de geschikte thermostaat voor uw woning. De thermostaten zijn toepasbaar voor elektrische, maar ook conventionele (vloer)verwarming in uw woning. Wij leveren thermostaten van A-merken als Honeywell, I.C.Y, Nefit en Remeha. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een SmartHome, Link CC en Evohome. Met deze thermostaten kunt u zelfs per vertrek de temperatuur regelen. Als temperatuurregeling per vertrek voor u geen vereiste is, dan is de Anna, Toon, E-thermostaat, ThermoSmart of de Nest wellicht voor u geschikt. U kunt al onze thermostaten bekijken in onze showroom, waar wij u helpen de beste keuze te maken voor het kopen van een thermostaat voor uw woning.

Wilt u een thermostaat kopen bij Techniko?

Als u een thermostaat wilt kopen bij Techniko of meer informatie wilt over de verschillende soorten thermostaten, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u de meest geschikte thermostaat te vinden voor in uw woning.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies