Thermostaat kopen en terugverdientijd | Techniko Assen

Thermostaat kopen

Wil je een thermostaat kopen? Techniko biedt een ruim aanbod aan verschillende thermostaten. Wil je een klokthermostaat of toch liever een kamerthermostaat of een wifi-thermostaat? Techniko heeft vele mogelijkheden op het gebied van thermostaten, wij hebben altijd het geschikte model voor jou in huis.

Terugverdientijd bij het kopen van een thermostaat bij Techniko

Een thermostaat kopen is in sommige gevallen een redelijke investering, maar in de loop van de tijd zal dit zich terugverdienen. Een nieuwe thermostaat is in de meeste gevallen slimmer én energiezuiniger. Als je een wifi-thermostaat aanschaft, heb je nog meer inzicht in je verbruik en kun je op bepaalde tijdstippen van de dag je verwarming gemakkelijk omlaag zetten. Ben je onzeker over het terugverdienen van deze investering? Wij kunnen samen met jou de terugverdientijd berekenen, zodat je kunt zien wat het kopen van een nieuwe thermostaat jou kan opleveren.

Soorten thermostaten bij Techniko

Techniko biedt veel verschillende soorten thermostaten aan met verschillende functies. Wij bieden draadloze thermostaten, thermostaten met draad, modulerende thermostaten en klokthermostaten aan. Hierdoor vind je bij Techniko altijd de geschikte thermostaat voor jouw woning. De thermostaten zijn toepasbaar voor elektrische, maar ook conventionele (vloer)verwarming in je woning. Wij leveren thermostaten van A-merken als Honeywell, I.C.Y, Nefit en Intergas. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een SmartHome, Link CC en Evohome. Met deze thermostaten kun je zelfs per vertrek de temperatuur regelen. Als temperatuurregeling per vertrek voor jou geen vereiste is, dan is de Anna, Toon, E-thermostaat, ThermoSmart of de Nest wellicht geschikt. We helpen je graag de beste keuze te maken voor het kopen van een thermostaat voor jouw woning.

Wil je een thermostaat kopen bij Techniko?

Als je een thermostaat wilt kopen bij Techniko of meer informatie wilt over de verschillende soorten thermostaten, neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar om advies te geven en je vragen te beantwoorden. Zo vind je bij Techniko altijd de meest geschikte thermostaat voor jouw woning.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies