Thermostaat, kies de juiste | Techniko

Thermostaten

Comfortabel wonen met een geavanceerde thermostaat tegen minimale stookkosten. Wie wil dat nu niet? Techniko levert vele thermostaten van A-merken als Honeywell, I.C.Y, Nefit en Remeha. Thermostaten zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, zoals draadloze thermostaten, thermostaten met draad, modulerende thermostaten en klokthermostaten. De temperatuur kunt u automatisch instellen, maar ook handmatig bijstellen wanneer u de warmte in een bepaalde ruimte wilt verhogen of verlagen. Thermostaten zijn geschikt om te worden toegepast voor elektrische, maar ook conventionele (vloer)verwarming.  Ook hebben wij in ons assortiment draadloze thermostaten en thermostaten met een dubbele uitgang die uitermate geschikt zijn om cv-ketels aan te sturen. Door middel van uitgekiende meet- en regeltechnieken op basis van de beste elektronische componenten, is een A-merk thermostaat in staat een optimale comfortsituatie te creëren tegen minimale stookkosten. Voor bijna elke wens heeft Techniko een gepaste en comfortabele thermostaat. Ook werken wij met slimme thermostaten. Deze worden steeds vaker toegepast bij nieuwe ketels.

Kies de juiste thermostaat

Als temperatuurregeling per vertrek een vereiste is, dan kunt u bij ons kiezen uit een SmartHome, Link CC en Evohome. SmartHome is de meest veelzijdige oplossing. Deze thermostaat regelt naast de warmte ook de verlichting, zonwering, rookmelders en inbraakbeveiliging. Daarentegen heeft Evohome een iets completere temperatuurregeling. Deze thermostaat heeft een zelflerende aanwarming en is modulerend. Is temperatuurregeling per vertrek niet een vereiste, dan is de Anna, Toon, E-thermostaat, ThermoSmart of de Nest voor u geschikt.

Advies over een thermostaat?

De ervaren adviseurs van Techniko helpt u graag bij de aanschaf van de juiste thermostaat zodat u de beste oplossing krijgt voor uw situatie. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies