Thermostaat op maat voor jouw woonsituatie | Techniko Assen

Thermostaten

Comfortabel wonen met een geavanceerde thermostaat tegen minimale stookkosten. Wie wil dat nu niet? Techniko levert vele thermostaten van A-merken als Honeywell, Intergas en Nefit. Thermostaten zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, zoals draadloze thermostaten, thermostaten met draad, modulerende thermostaten en klokthermostaten. De temperatuur kun je automatisch instellen, maar ook handmatig bijstellen wanneer je de warmte in een bepaalde ruimte wilt verhogen of verlagen.

De juiste thermostaat vind je bij Techniko

Thermostaten zijn geschikt om te worden toegepast voor elektrische, maar ook conventionele (vloer)verwarming. Ook hebben wij draadloze thermostaten en thermostaten met een dubbele uitgang in ons assortiment, die uitermate geschikt zijn om cv-ketels aan te sturen. Door middel van uitgekiende meet- en regeltechnieken op basis van de beste elektronische componenten, is een A-merk thermostaat in staat een optimale comfortsituatie te creëren tegen minimale stookkosten. Voor bijna elke wens heeft Techniko een gepaste en comfortabele thermostaat. Ook werken wij met slimme thermostaten. Deze worden steeds vaker toegepast bij nieuwe ketels.

Kies de juiste thermostaat

Als temperatuurregeling per vertrek een vereiste is, dan kun je bij ons kiezen uit een thermostaat van Evohome. Deze thermostaat regelt naast de warmte ook de verlichting, zonwering, rookmelders en inbraakbeveiliging in huis. Daarentegen heeft de thermostaat van Evohome een iets completere temperatuurregeling. Deze thermostaat heeft een zelflerende aanwarming en is modulerend. Dat zorgt ervoor dat het vermogen van een cv-ketel wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Is temperatuurregeling per vertrek niet een vereiste, dan is de ThermoSmart ook zeer geschikt.

Advies over een thermostaat?

De ervaren adviseurs van Techniko helpen je graag bij de aanschaf van de juiste thermostaat zodat je de beste oplossing krijgt voor jouw situatie. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies