Wifi-thermostaat voor duurzaam verwarmen | Techniko Assen

Wifi-thermostaat

Met de nieuwste innovaties van wifi-thermostaten, ook wel slimme thermostaten of e-thermostaat, ben je van alle gemakken voorzien. Het grote voordeel van een wifi-thermostaat is dat deze thermostaat overal kan worden bediend, ook als je je buiten het huis bevindt. Met een smartphone- of tabletapp of je computer of laptop kun je simpelweg via een gemakkelijke app de verwarming in het huis bedienen. Op je eigen scherm die altijd in de buurt is kun je precies zien hoe warm het in een vertrek is en wat het energieverbruik is. Ook is het mogelijk om alle instellingen te verrichten via de app of op de computer.

De technologie van een wifi-thermostaat

Als de wifi-thermostaat in verbinding staat met een smartphone, dan kan de thermostaat samen met de gewenste instellingen, je locatie en het klimaat in huis je het gewenste wooncomfort bieden als je thuiskomt. Deze en nog meer vernieuwende technologieën zorgen niet alleen voor comfort, maar ook voor een lagere energierekening. Op je smartphone, tablet of computer kun je ook een overzicht vinden met real time statistieken van het energieverbruik of van een bepaalde periode.

Met een wifi-thermostaat warm thuiskomen

Zet voordat je naar huis gaat met een app op de smartphone of tablet gemakkelijk de verwarming aan, zodat bij aankomst je huis op de gewenste temperatuur is. Ook kun je met de app tijden in blokken installeren. Zo kun je bijvoorbeeld per dag instellen hoeveel graden het overdag en ’s nachts moet zijn. Dit kun je ook wekelijks en zelfs maandelijks instellen, voor als je in het weekend wilt uitslapen of als je op vakantie gaat. Ook kan de thermostaat door middel van de locatie van je smartphone de verwarming instellen. Wanneer de wifi-thermostaat ziet dat je op weg naar huis bent gaat de verwarming automatisch een paar graden omhoog.

Interesse in een wifi-thermostaat?

Techniko heeft een ruim aanbod aan verschillende wifi-thermostaten die voor je worden geïnstalleerd. Na de installatie kun je gelijk op je smartphone of tablet de verwarming instellen. Voor meer informatie over wifi-thermostaten en de installatie kun je contact opnemen met Techniko. Wij geven je graag persoonlijk advies!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Therrmostaten