Wifi-thermostaat | Techniko

Wifi-thermostaat

Met de nieuwste innovaties van wifi-thermostaten, ook wel slimme thermostaten of e-thermostaat, bent u van alle gemakken voorzien. Het grote voordeel van een wifi-thermostaat is dat deze thermostaat overal kan worden bediend, ook als u zich buiten het huis bevindt. Met een smartphone- of tabletapp of uw computer of laptop kunt u simpelweg via een gemakkelijke app de verwarming in het huis bedienen. Op uw eigen scherm die altijd in de buurt is kunt u precies zien hoe warm het in een vertrek is en wat het energieverbruik is. Ook is het mogelijk om alle instellingen te verrichten via de app of op de computer.

De technologie van een wifi-thermostaat

Als de wifi-thermostaat in verbinding staat met een smartphone, dan kan de thermostaat samen met de gewenste instellingen, uw locatie en het klimaat in huis u het gewenste wooncomfort bieden als u thuiskomt. Deze en nog meer vernieuwende technologieën zorgen niet alleen voor comfort, maar ook voor een lagere energierekening. Op uw smartphone, tablet of computer kunt u ook een overzicht vinden met real time statistieken van uw energieverbruik of van een bepaalde periode.

Met een wifi-thermostaat warm thuiskomen

Zet voordat u naar huis gaat met een app op de smartphone of tablet gemakkelijk de verwarming aan, zodat bij aankomst uw huis op de gewenste temperatuur is. Ook kunt u met de app tijden in blokken installeren. Zo kunt u bijvoorbeeld per dag instellen hoeveel graden het overdag en ’s nachts moet zijn. Dit kunt u ook wekelijks en zelfs maandelijks instellen, voor als u in het weekend wilt uitslapen of als u op vakantie gaat. Ook kan de thermostaat door middel van de locatie van uw smartphone de verwarming instellen. Wanneer de wifi-thermostaat ziet dat u op weg naar huis bent gaat de verwarming automatisch een paar graden omhoog.

Interesse in een wifi-thermostaat?

Techniko heeft een ruim aanbod aan verschillende wifi-thermostaten die voor u worden geïnstalleerd. Na de installatie kunt u gelijk op uw smartphone of tablet uw verwarming instellen. Voor meer informatie over wifi-thermostaten en de installatie kunt u contact opnemen met Techniko. Wij staan altijd voor u klaar!

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Therrmostaten