Dakgoten, dak, zink en koperwerk Techniko

Dakgoten

Dak, Zink en Koper werk is het oorspronkelijke werk van een loodgieter en zijn zeer specialistische werkzaamheden. Techniko heeft zich in dit vakgebied gespecialiseerd. Zo doen wij, naast het plaatsen van dak, zink- en koperwerk, ook aan het vervangen, repareren, onderhouden en inspecteren van dakgoten. Wij zorgen altijd voor een waterdicht pand en woning. Een goed gelegd dak beschermd u namelijk jaren tegen alle weersomstandigheden. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een zeer hoge kwaliteit van al uw dak, zink en koperwerken dakgoten.

Dakwerk

Techniko voert alle werkzaamheden met betrekking tot dakbedekking en dakgoten, oftewel dakwerk zelf uit. Wij kunnen dakwerk (zaamheden) van A tot Z uitvoeren. Zo doen we niet alleen aan dakdekking, maar ook aan reparatie en onderhoudswerk. Ook installeren of passen wij dak doorvoeren aan. Dit doen we vaak bij het plaatsen van onze Cv-ketels, pelletkachels, biomassa installaties, airco’s en zonnepanelen.

Zinkwerk

Zinken dakgoten is niet alleen erg mooi, maar ook erg duurzaam. De installatie van een zinken dakgoot kan Techniko uitstekend voor u verzorgen. Daarbij maken we gebruik van verzinkt en titaan zink. Techniko plaatst niet alleen zinken dakbedekking, maar ook zinken dakgoten.

Koperwerk

Koper is een edel metaal en voegt echt iets toe aan uw pand. Daarnaast is koper een zeer duurzaam materiaal voor uw dakgoten. De oxide laag die op het koper komt en verkleurt na tientallen jaren naar platinagroen. Techniko plaatst niet alleen koperen dakbedekking, maar ook koperen dakgoten.

Meer informatie over dak, zink of koperwerk?

Wilt u passend advies over dak, zink of koperwerken dakgoten voor uw woning of bedrijfspand? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met Techniko. Wij bekijken graag wat het beste past bij uw persoonlijke situatie.

Vraag ons om persoonlijk advies