Elektrotechniek en elektrische installaties | Techniko

Beveilig uw huis of bedrijf met elektrotechniek en elektrische installaties

Naast dat Techniko gespecialiseerd is in energie zuinige installaties, zijn wij ook gespecialiseerd in elektrotechniek. Dit betekent dat wij huizen en bedrijven kunnen voorzien van handige installaties. Dit kan zijn voor de beveiliging van een woning of bedrijfspand, aan de hand van camera’s of alarmsystemen, tot domotica oplossingen.

Domotica

Aan de hand van domotica  is het mogelijk om uw huis te bedienen. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos en kan zo uitgebreid als u wil. Zo is het tegenwoordig gewoon om de temperatuur van uw woning op afstand in te stellen zodat u altijd in een verwarmd huis thuis komt. Met onze domotica mogelijkheden kunt u deze opties nog verder uitbreiden. Lees meer over de mogelijkheden van domotica.

Beveiliging voor particulieren en bedrijven

Uw woning en of bedrijf is belangrijk voor u, dat begrijpen wij maar al te goed. U wilt er dan ook alles aan doen dat ongenodigde gasten buiten de deur blijven en dat uw woning of bedrijfspand niet wordt aangetast door brand. Techniko heeft hiervoor uitermate geschikte beveiliging mogelijkheden. Zo kunnen wij u voorzien van gepaste beveiligingscamera’s, alarmsystemen en zelfs brandmeldinstallaties. Ontdek meer over deze uitgebreide mogelijkheden.

Elektrische voorzieningen

Victron Energy Accu is het kwaliteitsmerk voor uw elektrische voorziening en wordt in de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt, meestal voor de opslag van energie voor later gebruik. Victron Energy levert kwalitatief hoogwaardige wisselstroomvoorzieningen voor gebruik op plaatsen waar geen permanente aansluiting op het elektriciteitsnet (230 Vac) voorhanden is.

Neem contact op met Technikovoor meer informatie