Alarmsysteem voor uw huis

Een alarmsysteem voor uw huis is de ideale oplossing om uw huis te beveiligen voor inbrekers en vreemden. Natuurlijk wilt u graag beveiliging tegen brand. Ook een brand wordt middels onze alarmsystemen gedetecteerd. Of het nu gaat om een brandje in de keuken of een grotere brand in de woonkamer. Een alarmsysteem voor uw huis is de ideale beveiliging. Ook is een alarmsysteem voor uw huis een middel om inbrekers en vreemden af te schrikken.

Mogelijkheden alarmsysteem thuis

Voorkomen is beter dan genezen. Zo geldt dit ook bij een potentiele inbraak in uw woning. Maar welke alarmsysteem sluit het best aan bij uw wensen? Bij de installatie van een alarmsysteem in huis kunt u de keuze maken tussen een alarm of een stil alarm. Het verschil hierbij is dat bij een alarm een inbreker weet dat hij betrapt is en daarna het hazenpad zal verkiezen. Bij een alarmsysteem huis die een stil alarm afgeeft, gaat een melding naar de meldkamer. De meldkamer zal vervolgens reageren op dit alarm zoals dit met u afgesproken.

Verschillende alarmsystemen voor uw huis

We maken onderscheid tussen de soorten alarmsystemen:

  • bekabeld: basis
  • bekabeld: uitgebreid
  • draadloos: basis
  • draadloos: uitgebreid
  • hybride

Een bekabeld of draadloos alarmsysteem voor uw huis?

Qua kwaliteit is er geen verschil tussen een bekabeld of een draadloos alarmsysteem. Afhankelijk van uw woning kunt u kiezen tussen een bekabeld of draadloos systeem. Wanneer uw woning kabels heeft liggen kunt u kiezen voor een bekabeld alarmsysteem. Het systeem kan namelijk zo aangesloten worden. Wanneer er geen kabels liggen is het draadloze alarmsysteem de ideale optie. Echter is een draadloos alarmsysteem wel duurder in aanschaf. Wanneer u zonder kabels toch kiest voor een bekabeld systeem, dan zal uw woning eerst verbouwd moeten worden om de kabels te monteren. Om het beste van twee werelden te creëren zijn er de hybride systemen. Deze systemen worden aangesloten op de kabels waarna draadloze componenten door het huis worden aangesloten.

Breid uw alarmsysteem thuis uit!

Naast een effectief alarmsysteem in uw huis kunt u dit systeem eenvoudig uitbreiden met een beveiligingscamera en/of een brandmeldinstallatie. Zo verzekert u zichzelf van een grondig beveiligd huis en komt u niet voor verassingen te staan.

Heeft u interesse in een alarmsysteem voor uw huis?

Techniko werkt samen met verschillende alarmsystemen voor uw huis. Wij kunnen voor u een vrijblijvende offerte opstellen voor de aanschaf van een alarmsysteem. Laat u zich liever door ons adviseren? Kom dan eens langs in onze showroom of neem telefonisch contact met ons op! Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

Neem contact op voor meer informatie