Domotica en beveiliging

Domotica en beveiliging vormen steeds meer één technisch geïntegreerd systeem dat u in staat stelt veilig, energiezuinig en comfortabel te wonen en te werken. Binnen uw woning en gebouw zijn verlichting, verwarming, beveiliging, toegangscontrole, camera’s, zorg en communicatie steeds vaker met elkaar verbonden. Techniko is expert op dit gebied. Tijdens het maken van de keuze van uw veiligheids- en beveiligingssysteem adviseren wij ook om na te denken over een mogelijke koppeling (integratie) met andere gebouwbeheersystemen in uw woning of bedrijfsgebouw.

Wij adviseren uw beveiliging aan te vullen, wanneer dit nog niet aanwezig is, met relevante domotica en energiebesparende voorzieningen. Daarbij kunt u denken aan de integratie van domotica en beveiliging technologie, zoals:

  • gebouwbeheer
  • inbraakbeveiliging
  • brandbeveiliging
  • camerabewaking
  • toegangscontrole
  • domotica en energie
  • integratie met beveiligingssysteem

Draadloze huisbeveiliging voor huis en kantoor

Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, integreert technologieën en diensten bij u thuis en in bedrijven. Dit zorgt voor extra comfort en veiligheid en een waardestijging van uw pand. Techniko is gewend om alle technische oplossingen in huizen en bedrijven los van elkaar te zien. Maar door deze juist slim met elkaar te verbinden ontstaat domotica. Zo kunt u uw huis of kantoor beter beveiligen met diverse soorten beveiligingssystemen, zoals een afwezigheidsalarm, nachtalarm of rookalarm. Naast alarmfuncties is ook een draadloze bediening van verlichting en apparaten mogelijk. Techniko biedt u ook de keuze om een stille alarmmelding te koppelen aan uw inbraakbeveiliging. Hierbij gaat er een stille melding naar ieder gewenst telefoonnummer op het moment van inbraak.

Meer informatie over domotica en beveiliging?

Wij helpen u graag de juiste maatregelen te nemen en bewust te kiezen voor betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen, met als basis uw veiligheid, beveiliging en gebouwbeheer. Zowel op het gebied van beveiliging als domotica beschikken wij over erkende specialisten. Wilt u een passend advies over domotica en beveiliging in uw woning of bedrijfspand? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met Techniko. Wij bekijken graag wat het beste past bij uw persoonlijke situatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie