Victron Energy Accu

Techniko werkt met het kwaliteitsmerk Victron Energy voor het leveren van elektrische energievoorzieningssystemen. De apparatuur van Victron Energy voldoet aan de strengste eisen. Victron Energy levert kwalitatief hoogwaardige wisselstroomvoorzieningen voor gebruik op plaatsen waar geen permanente aansluiting op het elektriciteitsnet (230 Vac) voorhanden is.

De Victron Energy Accu is geschikt voor alle soorten elektrische apparaten bij huishoudelijk, technisch, en industrieel gebruik, inclusief storingsgevoelige instrumenten. De Victron Energy systemen zijn hoogwaardige energiebronnen die borg staan voor een storingsvrije werking.

Waarom kiezen voor een Victron Energy Accu?

De Victron Energy Accu wordt in de meest uiteenlopende toepassingen gebruikt, meestal voor de opslag van energie voor later gebruik. De accu technologie wordt vaak onderschat. Maar enige basiskennis van de accu in combinatie met goede bewaking (monitoring), is van essentieel belang om de maximale levensduur van uw accu te benutten. De levensduur van de accu is van diverse aspecten afhankelijk. Deze levensduur zal afnemen door niet volledig laden, overmatig laden, te diep ontladen, te snel ontladen en door te hoge omgevingstemperatuur. Door uw accu te bewaken met een geavanceerde batterij monitor als de BMV-501, is de batterij status optimaal af te lezen en kunnen eventueel noodzakelijke acties direct ondernomen worden. Op deze manier kan de levensduur van de accu aanzienlijk verlengd worden, waardoor de BMV-501 zich snel zal terugverdienen.

Ondersteuning nodig bij de aanschaf van een accu?

Techniko heeft meer dan 35 jaar ervaring en kan u adviseren in  de aankoop van een accu. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of bezoek onze showroom.

Vraag ons om vrijblijvend advies