Energie besparen in huis voor particulieren | Techniko

Energie besparen voor particulieren

Als particulier is het interessant om te investeren in duurzame oplossingen om te besparen op hoge energie lasten. Energie besparen kan in vele vormen en geregeld zijn er bij deze duurzame oplossingen subsidies beschikbaar, die het naast de duurzame factor ook financieel aantrekkelijk maken. Zo bereid u zich voor op een duurzame toekomst en profiteert u gelijk van de vele gemakken die deze met zich mee brengen. Energie besparen voor particulieren is nu extra voordelig door de lage rente op spaargeld en de hoge energielasten. Duurzame oplossingen zijn ideaal. Hiermee brengt u uw maandlasten omlaag en werkt u mee aan een duurzame toekomst.  Breng uw maandlasten omlaag met onze duurzame oplossingen en investeer in een beter milieu voor een duurzame toekomst. Investeren in duurzame energie betaalt zich na slechts een aantal jaren al uit. Om te beginnen met energie besparen zijn er aantrekkelijke subsidies beschikbaar. Techniko helpt u graag met het aanvragen van deze subsidies. Met meer dan 35 jaar ervaring loopt Techniko telkens een stap voor als het gaat om duurzaamheid en energie besparen in uw woning.

Energie besparen met zonnepanelen

Er zijn verschillende manieren om in uw huis aan energiebesparing te doen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van zonnepanelen om uw eigen energie op te wekken. Techniko kan u voorzien van advies over zonnepanelen, zoals de hoeveelheid zonnepanelen die u nodig heeft voor uw woning, de ideale hoekplaatsing van de panelen, de terugverdientijd en wat de energiebesparing is die de zonnepanelen opleveren. Daarnaast ondersteunen wij u bij het terugvragen van de btw bij de belastingdienst. Techniko monteert en installeert de zonnepanelen deskundig. Ook bieden wij een onderhoudsabonnement om ervoor te zorgen dat de zonnepanelen optimaal benut worden.

Pelletkachels voor duurzame verwarming

Uw huis verwarmen met pelletkachels is een andere duurzame oplossing die erg populair is. Onze pelletkachels zijn in verschillende kleuren, formaten en vermogens te verkrijgen. Wij werken met de merken: Duroflame, Thermorossi, Nordic Fire, Rika en Wodtke. Een pelletkachel is eenvoudig te plaatsen, doordat de rookgasafvoer door de gevel naar buiten kan. Bijna iedere woning is daardoor geschikt voor een pelletkachel. Ook werken wij met pelletkachels die aan uw cv gekoppeld kunnen worden, waardoor de ketel niet tot nauwelijks brandt. Dit levert een grote besparing op in uw gasverbruik. Bent u benieuwd naar een pelletkachel en wilt u deze eens in het echt bewonderen? In onze showroom hebben we verschillende pelletkachels zodat u de warmte en de sfeer van het vlammenbeeld zelf kunt ervaren.

Meer weten over energie besparen in huis?

Besparen op energie kan op verschillende manieren, van zonnepanelen tot pelletkachels. Wij beschikken over meerdere producten die bij kunnen dragen aan een duurzame energiewoning. Lees er meer over op de onderstaande pagina’s:

Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies over energie besparen

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om thuis energie te besparen afgestemd op uw persoonlijke situatie en budget. Maak nu een afspraak of bezoek onze showroom met energie besparende installaties.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies