LED verlichting voor iedere situatie | Techniko

LED Verlichting ideaal voor iedere elke situatie

LED verlichting verbruikt gemiddeld 40% minder stroom dan een spaarlamp. Bovendien gaan LED lampen ca. 50.000 branduren mee. Dit betekent dat een LED lamp 5 jaar en 7 maanden achtereenvolgend kan branden, ze gaan dus praktisch “nooit” af. LED verlichting is kort gezegd de duurzaamste verlichting die er bestaat. Wilt u ook overstappen op duurzame verlichting in bijvoorbeeld uw kantoor, winkel of tuin, dan adviseert Techniko u graag over de prachtige toepassingen van LED verlichting.

Voordelen van LED verlichtingled_verlichting

LED verlichting heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele verlichting:

  • LED verlichting is duurzaam en flexibel
  • LED lampen verbruiken minder stroom en gaan langer mee
  • LED lampen kunnen van kleur veranderen
  • LED lampen zijn gemakkelijk te programmeren
  • LED verlichting wordt niet warm

Toepassingen LED verlichting

LED verlichting is ideaal om sfeer te maken en is eenvoudig aan te passen aan de omstandigheden. LED lampen kunnen worden gebruikt als hoofdverlichting, maar ook als feestverlichting. Er zijn LED lampen waarbij de kleur volledig kan worden aangepast om de juiste sfeer te creëren. Daarnaast is er LED verlichting die gedimd kan worden om zo de optimale lichtsterkte voor de situatie te creëren. Omdat LED verlichting niet warm wordt zijn ze zeer veilig in de buurt van kinderen, in tegenstelling tot de traditionele gloeilampen die veel warmte genereren.

Meer informatie over LED verlichting

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van LED verlichting? Of heeft u LED verlichting nodig voor een specifieke situatie en weet u niet zeker wat geschikt is? Wij geven u vrijblijvend advies op maat. Neem contact op met Techniko of bezoek onze showroom voor een gesprek en/of demonstratie van ons assortiment Led verlichting.

Bezoek onze showroom