Stofzuigsysteem, voor een schone ruimte | Techniko

Een stofzuigsysteem

Een stofzuigsysteem helpt u de ruimte schoon te  houden. Bent u het zat op iedere dag weer de stofzuiger te pakken en mee te sjouwen om het huis schoon te maken? Bekijk dan eens de mogelijkheid tot het toepassen van een centraal stofzuigsysteem van Techniko. Een centraal stofzuigsysteem maakt gebruik van aansluitingen voor de slang in ieder vertrek van uw woning. Zodra de slang in de aansluiting wordt gestoken slaat het systeem aan en kan het stofzuigen beginnen. Via een buizenstelsel wordt de opgezogen lucht met de stof naar het centrale cycloon-filter gebracht waar de lucht en het stof worden gescheiden. De schone lucht wordt weer naar buiten gefilterd en het opgevangen stof gaat in een grote bak.

Voordelen stofzuigsysteem:

  • geen gezeul meer met een zware stofzuiger
  • gemakkelijke verwerking van het vuil
  • het stofzuigsysteem is stiller en krachtiger
  • schoner, omdat de uitblaaslucht van de stofzuigunit via buizen naar buiten wordt geblazen. Mensen met astma of andere luchtwegproblemen ervaren dit als het belangrijkste voordeel.

Techniko werkt met het merk Allaway, dat in Finland wordt geproduceerd. Op onderstaande video ziet u hoe het centrale stofzuigsysteem werkt:

Een centraal stofzuigsysteem kunnen wij in nieuwe en veel bestaande woningen installeren. Het is wel verstandig om ons zo vroeg mogelijk bij de plannen te betrekken. Dat scheelt kosten en maakt het gemakkelijker om de leidingen onzichtbaar weg te werken.

Meer informatie over een stofzuigsysteem?

Heeft u belang bij een stofzuigsysteem en wilt u een passend advies over een stofzuigsysteem in uw woning? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met Techniko. Wij bekijken graag wat het beste past bij uw persoonlijke situatie.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies