Magnum vloerverwarming | Techniko

Magnum vloerverwarming

Magnum vloerverwarming biedt door de gelijkmatige verwarming het beste comfort om het huis te verwarmen. Magnum Heating is een van de bekendste merken op het gebied van vloerverwarming. Met zowel elektrische als watergedragen systemen biedt Magnum altijd de juiste oplossing. Waarbij elektrische vloerverwarming geschikt is voor kleinere ruimtes, is een watergedragen systeem perfect voor het hele huis. Elektrische vloerverwarming is tevens een veel dunner systeem wat het gemakkelijker maakt om de vloerverwarming in bestaande vloeren te verwerken.

Elektrische Magnum Mat vloerverwarming

De Magnum Mat is ontwikkeld om over een bestaande tegelvloer vloerverwarming te installeren. De mat is slechts 4 millimeter dun en kan in de lijmlaag worden meegenomen, zonder dat slopen en uitfrezen nodig is. Dit type vloerverwarming is vooral geschikt als u uw badkamer wilt renoveren. Magnum vloerverwarming kunt u namelijk ook in de wanden plaatsen.

Elektrische Magnum Cable vloerverwarming

Magnum Cable is geschikt voor vloeren in nieuwbouwhuizen waar nog een cementvloer overheen komt. Deze vloerverwarming<link>  is zeer eenvoudig te installeren in uw woning door onze experts.

Elektrische Magnum Foil vloerverwarming

Magnum Foil vloerverwarming is de ideale oplossing voor ‘droge’ vloeren. Dit systeem is slechts 0,4 mm dik (exclusief isolatiemateriaal) en is geschikt voor houten vloeren, parket en laminaat met een beperkte installatiehoogte.

Watergedragen Magnum TurboMat vloerverwarming

Dit systeem is uitermate geschikt voor als u uw badkamer wilt vernieuwen en wanneer u ruimtes met een beperkte installatiehoogte wilt verwarmen. De TubeMat kan ook worden gebruikt als hoofdverwarming. Na het leggen van dit vloerverwarmingssysteem, zal er een cementvloer over het verwarmingssysteem worden gestort. De watergedragen Magnum TurboMat vloerverwarming is gemakkelijk aan te sluiten op een bestaande centrale verwarming.

Watergedragen Magnum Tacker vlierverwarming

De Magnum Tacker vloerverwarming is het ideale systeem voor nieuwbouwhuizen waar nog een cementvloer moet worden gestort. De tacker-rasterfolie kan namelijk rechtstreeks worden toegepast op de isolatie. Met de tacker-rasterfolie kunnen de vloerverwarmingsbuizen op verschillende hart-op-hartafstanden worden gelegd.

Watergedragen Magnum Noppenplaat vloerverwarming

De Magnum Noppenplaat is gemaakt om de voorbereiding van de vloer voor het leggen van verwarmingsbuizen te vereenvoudigen, waardoor de installatietijd wordt verminderd. Met de noppenplaat kunnen verwarmingsbuizen snel en gemakkelijk worden bevestigd. Dit is een ideaal systeem voor nieuwbouwhuizen waar nog een cementvloer moet worden gestort.

Watergedragen Magnum DryFloor vloerverwarming

Magnum DryFloor is een systeem dat speciaal ontwikkeld is voor houten vloeren. Dit is het ideale systeem wanneer u vloerverwarming  wilt installeren in een ruimte met een geringe opbouwhoogte of op plaatsen waar de dragende constructie minder sterk is, zoals bij houten ondervloeren.

Watergedragen Magnum SlimFit vloerverwarming

Dit systeem is slechts 12 mm en daardoor zeer geschikt voor het renoveren van uw huis. Het kan zowel in de vloer als in de wand worden geplaatst. Dit systeem bestaat uit kunststof matten die eenvoudig aan elkaar worden geklikt.

Voor meer informatie over welk type Magnum vloerverwarming geschikt is voor uw situatie, kunt u gerust contact opnemen met Techniko.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies