Hout & pelletkachels, ecologisch verwarmen | Techniko

Hout & pelletkachels, ecologisch verwarmen

Hout & pelletkachels worden steeds populairder om meerdere redenen. Sommige mensen houden van de sfeer en het vlammenspel van de pelletkachels andere mensen om flink te besparen op de vaste lasten en om milieu bewust de woning te verwarmen. De meeste huizen worden gestookt op gas. Door de instabiele gasprijzen varieert daardoor het verwarmen van uw woning. Ontdek de mogelijkheden van duurzame energie aan de hand van hout– of pelletkachel.

Houtkachels

Uw huis verwarmen op hout geeft een hoog rendement doordat uw aanzienlijk op uw gas rekening bespaart. Daarnaast behoort hout tot de natuurlijke kringloop en kunt u hiermee stoken op een duurzame en tevens gezellige manier.

Leer meer over houtkachels

Pelletkachels

Pelletkachels zijn sterk in opkomst. Dit is mede te danken doordat het stoken op pellets de eenvoud van een CV met de sfeer van een houtkachel combineert. Een pelletkachel is eenvoudig te bedienen, net zoals een CV, heeft een schone verbranding en is makkelijk te installeren.

Lees meer over pelletkachels.

Ook een combinatie is mogelijk

Wilt u ook genieten van de voordelen van een hout- of pelletkachel, maar wilt u nog geen afscheid nemen van uw Cv-installatie? Ook dit is mogelijk. Hiervoor bieden wij een passende oplossing om uw houtkachel op CV of pelletekachel op CV aan te sluiten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met Techniko. Of lees meer over houtkachel op CV of pelletkachel op CV.

Bezoek onze showroom of maak een afspraak

rika-tema-510x600 rika-vitra-passive2-510x600