Pelletkachels

Wilt u uw woning verwarmen met een pelletkachel die op elk moment van de dag heerlijke warmte geeft? Bij Techniko bent u aan het juiste adres. Een pelletkachel zorgt voor dezelfde warme en knusse sfeer en comfort. Ervaar de sfeer van een houtkachel in combinatie met het gemak van een CV. Het grootste voordeel dat een pelletkachel met zich meebrengt is de enorme energiebesparing. Een pelletkachel neemt de warmte en het gemak over van de CV waardoor de CV-ketel niet meer hoeft te draaien wat resulteert in een afname van energie-gebruik.

Duurzame verwarming doormiddel van pelletkachels

Een pelletkachel is duurzaam in gebruik. Een pelletkachel is een kachel die warmte geeft door de verbranding van pellets. Pellets zijn kleine brokjes hout die gemaakt zijn van zaagsel en snippers. De pellets worden gemaakt van schoon restafval van de houtindustrie. Het is dus een duurzame kachel wat beter is voor het milieu.

Met het gebruik van een pelletkachel kunt u veel energie besparen, uw cv-ketel hoeft namelijk niet meer te draaien wanneer u een pelletkachel gebruikt. Op deze manier reduceert u uw maandelijkse energielasten aanzienlijk. De pellet kachel is zo in te stellen dat deze op het gewenste tijdstipt gaat starten en voor de gewenste warmte zorgt. Een pelletkachel kan in bijna iedere woning geplaatst worden.

Techniko werkt met veel verschillende A-merken voor de pelletkachels, geleverd door betrouwbare monteurs. Qua design is er altijd een pelletkachel naar ieders wensen, wij bieden pelletkachels in verschillende kleuren, formaten, vermogens en zijn eenvoudig te plaatsen en te onderhouden.

Dit zijn de pelletkachel merken die in ons assortiment te verkrijgen zijn:

Subsidie maakt pelletkachels nog aantrekkelijker!

Een pelletkachel heeft een zeer hoog rendement waardoor er meer energie wordt omgezet in warmte. Bij de aanschaf van de pelletkachel komt u in aanmerking voor de subsidieregeling.

Wilt u ondersteuning bij uw keuze voor pelletkachels?

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar de juiste pelletkachel? Techniko heeft meer dan 35 jaar ervaring en geeft u graag advies over de aanschaf van een pelletkachel. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Ekehaar waar wij een breed scala van pelletkachels werkend hebben staan.

Neem contact op!

MCZ DECO