Pelletkachels voor duurzame verwarming

Wil u uw woning verwarmen met een pelletkachel die op elk moment van de dag heerlijke warmte geeft? Bij Techniko bent u aan het juiste adres. Met een pelletkachel ervaart u het het comfort en de sfeer van een houtkachel in combinatie met het gemak van een CV. Een bijkomend voordeel van een pelletkachel is de energiebesparing. Een pelletkachel neemt de warmte en het gemak over van de CV waardoor de CV-ketel niet meer hoeft te draaien wat resulteert in een afname van energie-gebruik. Wij werken met verschillende A-merken voor onze pelletkachels. Qua design is er altijd een pelletkachel naar ieders wensen, wij bieden pelletkachels in verschillende kleuren, formaten, vermogens en zijn eenvoudig te plaatsen en te onderhouden.

Het fijne aan een pelletkachel is dat de pelletkachel zichzelf opstart. De pelletkachel brand op de speciaal gemaakte pelletkorrels. U stelt de tijd in en de pelletkachel verwarmt uw woning. U kunt ook de pelletkachel gebruiken met een thermostaat. Een pelletkachel kan bijna in iedere woning worden geplaatst. Dit kan doordat de ventilator in de pelletkachel ervoor zorgt dat de rookgassen door de gevel naar buiten worden afgevoerd.

Wij voeren de volgende vooraanstaande innovatieve pelletkachel merken:

Pelletkachels nu nog aantrekkelijker dankzij subsidie!

Een pelletkachel heeft een zeer hoog rendement waardoor er meer energie wordt omgezet in warmte. Aan de hand van pelletkachels bespaart u al aanzienlijk op uw energierekening  en uw aanschaf door de subsidieregeling! Ontdek snel op RVO.nl welke pelletkachels onder de subsidieregeling  vallen.

Wilt u ondersteuning bij uw keuze voor pelletkachels?

Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar de juiste pelletkachel? Techniko heeft meer dan 35 jaar ervaring en kan u adviseren in  de aankoop van een pelletkachel. Neem nu contact op of bezoek onze showroom waar wij een breed scala van pelletkachels hebben staan.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

MCZ DECO