Houtpellets kopen van hoge kwaliteit | Techniko

Houtpellets kopen

Op zoek naar houtpellets voor uw pelletkachel ? Goede kwaliteit houtpellets zorgen voor een betere en schonere verbranding. Hoe kunt u Hoge kwaliteit houtpellets herkennen? De hoge kwaliteit houtpellets kunt u herkennen aan hetDIN Plus of EN plus keurmerk. Deze keurmerken garanderen o.a. de energie-opbrengst, het formaat, het asgehalte en de maximale hoeveelheden zwavel, stikstof en chloor in de houtpellets. Het gebruik van een pelletkachel is een combinatie van het gemak van een CV en het comfort en de sfeer van een openhaard. Een voordeel van een pelletkachel is is de besparing op uw stookkosten.: Verwarming met houtpellets brengt ongeveer de helft van de kosten met zich mee en het prijsverschil neemt steeds verder toe. Een houtpellet verbrandt erg schoon: de uitstoot aan fijnstof is zeer gering en aan asresten houdt u minder dan één procent van het volume over. Anders dan bij een open haard hebt u voor een pelletkachel genoeg aan een normale schoorsteen.

Houtpellets van hoge kwaliteit kopen

Techniko biedt houtpellets van hoge kwaliteit, wij hebben houtpellets op voorraad van Olimp. De houtpellets hebben een DIN plus kwaliteit of EN plus. De houtpellets zijn verpakt in zakken van 15 kg, per bigbag of los gestort. Bij Techniko kunt u de volgende houtpellets kopen:

Techniko Pellets

Olimp
Per zak 15kg € 5,85
Pallet Pellets 65 zakken a 15kg € 374,00

Met een energie-inhoud van 5 kWh per kilo, kunt u één keer de kachel vullen om de hele dag te kunnen genieten van de warmte. Twee kilo houtpellets leveren meer energie dan een kubieke meter aardgas.

Wilt u houtpellets kopen?

Wilt u graag meer informatie over onze houtpellets en de verschillende soorten?  Neem dan gerust online contact met ons op of bezoek onze showroom, onze mensen staan graag voor u klaar. Voor telefonisch contact kunt u ons bereiken op 0592 38 93 43.

Bezoek onze showroom