Pelletkachel op uw CV-installatie aansluiten | Techniko

Pelletkachel cv

Naast de klassieke pelletkachels hebben wij ook pelletkachels die aan de cv-installatie kunnen worden gekoppeld. De pelletkachel cv ondersteunt de verwarmingsinstallatie, waardoor de cv-ketel niet of nauwelijks hoeft te branden. Zowel radiatoren als vloerverwarming kunnen hiervan profiteren waardoor uw hele woning wordt verwarmd. Een pelletkachel cv is zo ontwikkeld dat wanneer de pelletkachel meer warmte levert dan de cv kan verwerken, dan kan de warmte opgeslagen worden in een buffervat. Wanneer de pelletkachel cv is uitgeschakeld kan de opgeslagen warmte alsnog worden benut. Techniko biedt ook de optie om de pelletkachel op de cv-installatie aan te sluiten zonder buffervat. Dit wordt gedaan middels een open verdeler. De cv-ketels en pelletkachel kunnen in perfecte combinatie naast elkaar goed hun werk doen, zonder elkaar tegen te werken.

Pelletkachel CV als ondersteuning van het verwarmingssysteem

In ons Nederlandse klimaat hebben we in 60% van de tijd (in het stookseizoen van 1 oktober tot 1 april) maar minimaal verwarmingsvermogen nodig. Een pelletkachel cv die in de woonkamer is geïnstalleerd geeft het juiste verwarmingsvermogen om er in de winter heerlijk warm bij te zitten. Techniko heeft een uitgebreid assortiment pelletkachels cv, in onze showroom laten we u graag de modellen en de opties zien zodat u een goed beeld kunt krijgen van de mogelijkheden.

Pelletkachel CV advies bij Techniko

Techniko is een allround installatiebedrijf dat alle diensten levert rond gas, licht en water. Onze voornaamste focus ligt op duurzaam verwarmen en energiebesparing, dit betekent dat Techniko veel ervaring heeft met pelletkachels cv en ook de aangewezen partij is voor de installatie van uw kachel met de juiste rookgasafvoer etc. Onze bekwame en VCA gecertificeerde medewerkers komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken en eventueel in te meten, voor een perfecte realisatie van uw wensen

Meer weten over pelletkachel CV

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van een pelletkachel cv? Maak dan een persoonlijke afspraak Met onze ervaring en expertise kunnen wij u het meest optimale advies geven. Bel ons op 0592 38 93 43 of neem online contact op voor vrijblijvend advies op maat.

Bezoek onze showroom

Fata