Pelletketels, duurzaam verwarmen en water voorziening | Techniko

Pelletketels

Een pelletketel is een systeem die uw hele huis verwarmt en u kan voorzien van warm water. Waar een pelletkachel zich richt op het verwarmen van de plaatselijke omgeving, is de pelletketel gericht op het verwarmen van uw water. Door de Cv-ketel te vervangen door een pelletketel verbruikt u pellets in plaats van gas om het water te verwarmen. De voordelen van een pelletketel zijn dat het zowel de radiatoren als kraanwater verwarmt. Het systeem is ruimtebesparend ten opzichte van een pelletkachel. Het is voorzien van een automatische reiniging en een pelletketel is gebruiksvriendelijk. De enige extra handelingen die u moet verrichten ten opzichte van een Cv-ketel op gas is dat u af en toe de aslade moet legen en de ketel moet bijvullen met pellets.

Techniko werkt met de volgende pelletketel merken:

Pelletketels nu nog aantrekkelijker dankzij subsidie!

Pellets zijn over het algemeen 30% goedkoper dan aardgas maar de investering van een pelletketel is hoger. Een pelletketel is duurzaam en bespaart uw energieverbruik. Daarom zijn er subsidies voor het aanschaffen van een pelletketel. Techniko geeft u graag vrijblijvend advies over de aanschaf van een pelletketel en helpt u in de subsidieaanvraag.

Wilt u ondersteuning bij uw keuze voor pelletketels?

Wilt u direct besparen op uw energielasten en CO2-neutraal stoken? Neem dan contact op met Techniko voor een vrijblijvende afspraak. Onze medewerkers voorzien u graag van advies.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies