Installatiebedrijf Assen voor het beste advies | Techniko

Installatiebedrijf Assen

Installatiebedrijf Techniko in Assen is niet zo maar een installatiebedrijf. Wij zijn een trots familiebedrijf met 40 harde werkers. We bieden particulieren en bedrijven het complete pakket om panden en woningen energiezuinig te maken. Van ondergronds tot op het dak. En als het mogelijk is volledig duurzaam. Techniko is een allround installatiebedrijf gevestigd in Ekehaar, enkele kilometers buiten Assen. Wij leveren alle diensten rondom gas, licht en water. De voornaamste focus ligt op duurzaam verwarmen en energiebesparing.

Installatiebedrijff Techniko voor het beste advies

Of je nu een huis of pand (ver)bouwt; je wilt energiezuinig bouwen. En het liefst duurzaam. Logisch! Zo bewust is Techniko ook. Om alles goed in te richten, heb je de juiste informatie nodig. Of eigenlijk: een goed plan. Er is van alles mogelijk! Techniko biedt oplossingen die perfect op elkaar aansluiten. Het installatiebedrijf uit Assen voor het beste advies.

Al jaren bedienen wij Assen en omstreken vanuit onze showroom in Ekehaar. Met het vakmanschap van vroeger en volgens de eisen van vandaag geven wij eerlijk en oprecht advies. Daarom zijn wij een UNETO-VNI erkend installatiebedrijf en werken we volgens de hoge VCA-normen.

Bezoek onze showroom in Ekehaar, Assen

U bent van harte welkom bij ons installatiebedrijf in Ekehaar, in de buurt van Assen. In de showroom kunt u op uw gemak alles bekijken rondom verwarming, installaties, badkamers, zonnepanelen, kachels en warmtepompen <interne links>. En als u uw keuze heeft gemaakt bespreken we graag de offerte in onze duurzame showroom. Bent u nieuwsgierig of wilt u sfeer proeven? Onze showroom is uniek in Noord-Nederland en waarschijnlijk in heel Nederland. Het is volledig duurzaam, u kunt energiebesparende installaties in werking zien en een bezoek is dan ook absoluut de moeite waard. Of neem snel een kijkje in onze virtuele showroom.

Wij helpen je graag verder! Bezoek onze showroom of maak een afspraak.