Elektrotechniek | Techniko

Elektrotechniek voor betrouwbare energie

Elektrotechniek… Van kantoorgebouw tot bedrijfshal, van winkelpand tot luxe woning. Een veilige en betrouwbare energievoorziening is van levensbelang. Nieuwe en bewezen technologie integreren wij van Techniko binnen nieuwe en bestaande gebouwen. Of het gaat om beveiliging, domotica of complete elektrotechnische installaties. Waar kunt u ons voor inschakelen op elektro-gebied? Daar kunnen we kort over zijn: Techniko ontwerpt, adviseert en realiseert de gewenste installaties op het gebied van elektrotechniek.

U bent bij Techniko aan het juiste adres voor allerlei grote en kleine elektrotechniek klussen. We kunnen een extra stopcontact aanleggen voor u of een extra groep, maar we doen ook de complete elektrotechniek van woningen, kantoorgebouwen en andere bedrijfspanden. Bovendien mag u het begrip “elektro” ruim nemen. We leggen ook beveiligingssystemen aan met allerhande sensoren en meldingsapparatuur. En domotica-systemen waarmee u vrijwel alles in huis kunt programmeren.

ElektrotechniekMeer informatie over elektrotechniek of elektrotechnische oplossingen?

Wilt u een passend advies over elektrotechnische oplossingen in uw woning of bedrijfspand? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op met Techniko. Wij bekijken graag wat het beste past bij uw persoonlijke situatie.

Vraag ons om persoonlijk advies