Keuken, bad & wonen van installatie tot genieten

Techniko is meer dan een installatie bedrijf. Naast onze vele energiezuinige installaties en handige duurzame toepassingen voor in uw woning of bedrijf, leveren en installeren wij ook keukens, badkamers en sanitair. Ook kunt u sinds kort bij ons terecht voor woonaccessoires.

Keukens

Op zoek naar een heerlijke leef keuken of juist een functionele keuken met de nieuwste aanpakken? Laat u adviseren door Techniko voor uw persoonlijke droomkeuken. Wij kunnen u advies geven over de verschillende opties en mogelijkheden op het gebied van keukens.

Lees meer over keukens

Badkamer en sanitair

Wilt u uw badkamer en sanitair renoveren? Techniko kan u alles vertellen over de laatste trends en ontwikkelingen voor badkamers en sanitair. Wanneer u hulp nodig heeft op het gebied van badkamers en sanitair dan kan Techniko u uitstekend voorlichten in uw keuze voor een nieuwe badkamer. Met jaren van expertise in installatietechniek is ook de installatie van badkamers ons op lijf geschreven.

 

 

 

 

 

 

Lees meer over badkamers en sanitair

Woonaccessoires

Ook voor de afwerking van uw woning kunt u bij Techniko terecht. Naast alle installaties zoals pelletkachels, haarden, cv-ketels, zonnepanelen en meer, kunt u tegenwoordig ook bij Techniko terecht voor woonaccessoires . Met onze woonaccessoires kunt u de definitieve laatste hand leggen aan de inrichting van uw woning. Ons assortiment met woonaccessoires wordt constant aangevuld met de laatste woontrends van PTMD. Techniko beschikt ook over woonaccessoires om sfeer in uw achtertuin te brengen. U bent van harte welkom in onze showroom in Ekehaar!

Bekijk onze woonaccessoires