Badkamer en sanitair verbeteren | Techniko

Badkamer & sanitair verbeteren

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Techniko biedt naast de installaties en service en onderhoud talloze mogelijkheden op het gebied van badkamers en sanitair.  Wij kunnen u alles vertellen over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van badkamer en sanitair. Bent u geïnteresseerd in een badkamer met meer comfort, dan heeft Techniko de juiste oplossing voor u. Ook biedt Techniko vele mogelijkheden op het gebied van energiebesparing voor u badkamer, dat kan op jaarbasis een aardig bedrag schelen in uw energierekening.

Verwarming van uw badkamer

Heeft u vaak last van koude voeten wanneer u de badkamer binnen stapt en bent u geïnteresseerd in de installatie van vloerverwarming? Dan bent u bij Techniko aan het juiste adres. Vloerverwarming  isook mogelijk in één vertrek. U kunt dus in uw badkamer vloerverwarming installeren terwijl u in de rest van het huis gewoon radiatoren en/of convectoren heeft. Door het installeren van speciale radiatoren of convectoren wordt uw badkamer snel op temperatuur gebracht  en beschikt u over een plek om gemakkelijk uw handdoeken te  drogen.

Warm water in uw badkamer

Standaard in alle badkamers is tegenwoordig een thermostaatkraan. Een thermostaatkraan heeft het voordeel dat u eenmaal een temperatuur instelt en er in de keren daarna altijd even warm water uit de douche druppelt. Een kleine ingreep die veel comfort geeft in uw badkamer: de variabele douchekop, die instelbaar is tussen “regendruppels” en “massagestralen”. Techniko biedt ook de mogelijkheden voor massagestralen in ligbaden. Massagestralen in ligbaden kunnen worden uitgebreid met een  een elektrisch bedieningspaneel  Wanneer u graag samen doucht dan kan Techniko ook voor u een douchecabine met meervoudige sproeikoppen installeren. Kom dus gerust  eens langs en bespreek uw wensen met onze adviseur.

Sanitair voor uw badkamer

Inspiratie opdoen voor een nieuwe badkamer of de renovatie van uw badkamer doet u bij Techniko. Er zijn ongelooflijk veel modellen ligbaden, wastafels, toiletpotten, bidets op de markt. Speciaal voor onze klanten hebben we een aantal exclusieve, goede en betaalbare merken geselecteerd. Bovendien hebben we van deze merken altijd de complete en actuele catalogi en technische gegevens beschikbaar. Dat maakt het kiezen van uw badkamer-sanitair wel zo gemakkelijk. Dit geldt voor de volgende merken: Sphinx, Duravit, Dansani, Sealskin.

Tegels voor uw badkamer

Bij Techniko kunt u terecht voor het totaal pakket van uw badkamer en sanitair. De badkamertegels aan de wand bepaalt mede de ontspannen sfeer in uw badkamer. De keuze voor juiste tegels van hoge kwaliteit is zeer belangrijk voor de uitstraling van uw badkamer. Samen met u kunnen we badkamertegels uitzoeken bij BMN in Assen of Julius van der Werf in Groningen.

Badkamer en sanitair advies op maat

Wilt u graag advies over de renovatie van uw badkamer en sanitair en bent u opzoek naar een passende oplossing op maat wij helpen u graag.  Voor een passend advies kunt u vrijblijvend een afspraak maken, dan nemen wij de mogelijkheden met u door.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies