Badkamertegels voor uw sanitair en badkamer | Techniko

Badkamertegels

De badkamertegels in uw badkamer zijn sfeerbepalend voor de ruimte. De badkamertegels hebben een grote invloed op de beleving van de ruimte. Wilt u de ruimte een Scandinavische uitstraling geven met het gebruik van lichte elementen of kiest u juist voor een industriële invloed? Door de juiste tegels te kiezen kunt u de badkamer groter laten lijken. Ook de kleur en textuur van de badkamertegels zorgen voor een warme uitstraling. Creëer sfeer en dynamiek met het gebruik van de juiste badkamertegels.

Badkamertegels voor de juiste sfeer

Badkamertegels zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Een trend die op dit moment erg populair is, zijn de tegels die lijken op natuurmaterialen als natuursteen, hout of beton. Door innovatieve  productietechnieken lijken de tegels exact op het gewenste natuurmateriaal. Het echte materiaal is niet geschikt voor gebruik in de badkamer door de vochtigheid. De houtlook badkamertegels geven warmte en karakter aan uw ruimte voor een rustgevende uitstraling.

Badkamertegels aanschaffen bij Techniko

Techniko heeft een ruim en voordelig assortiment badkamertegels, waarmee u uw volledige sanitair geheel naar eigen smaak kunt inrichten. Naast de badkamertegels kunt u bij ons ook uw nieuwe sanitair aanschaffen om de badkamer compleet in te richten. Heeft u behoefte aan deskundig advies? Neem dan contact op met Techniko of maak een vrijblijvende afspraak. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies