Quooker, snel warm water in een handomdraai | Techniko Assen

Quooker, snel warm water in een handomdraai

Misschien ken je het probleem. Je hebt wat warm water uit de kraan nodig, alleen het duurt tijden voordat het water wat warm wil worden. Een Quooker maakt van dit probleem verleden tijd. Dankzij het installeren van een Quooker heb je vanaf nu warm water in slechts een handomdraai. Uit dezelfde kraan als waar het koude water uit komt!

Quooker, hoe werkt het?

Techniko is leverancier en installateur van de Quooker en kan je daarom perfect uitleggen hoe dit systeem precies werkt. De Quooker is een kraan die direct kokend water levert dankzij een reservoir dat onder het aanrecht wordt geplaatst. Door de handige bediening, die ook veilig is voor kinderen, is de Quooker uitermate handig om te gebruiken en zul je nooit plotseling worden verrast door kokend heet water.

Een Quooker is goed te combineren met een elektrische kookplaat in je keuken. Zo kun je het kokende water uit de Quooker direct op de kookplaat kokende houden. De voordelen en werking van verschillende kookplaten leggen we je graag uit op de pagina kookplaat.

Mogelijkheden van een Quooker

Makkelijk warm water bij de hand is natuurlijk ideaal. Maar waar kun je de Quooker allemaal voor gebruiken? Wij zetten een aantal handige mogelijkheden op een rijtje:

  • Thee zetten
  • Pasta koken
  • Warme kruik vullen
  • Pannen schoonmaken
  • Aardappels koken
  • Soep maken
  • Tomaten ontvellen

Je leest het al, de mogelijkheden met een Quooker zijn oneindig! Je vindt nog meer handige tips op de website van Quooker.

Energiezuinig en toch snel warm water

Dankzij de slimme technologie achter deze Nederlandse uitvinding, zoals de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie kost de Quooker slechts 5 cent per dag om op temperatuur te blijven! Hiermee is deze revolutionaire kraan zelfs gewaardeerd met het Energielabel A en daarom zeer passend in een duurzame woning.

Interesse in een Quooker?

Een Quooker is een perfecte toevoeging aan je bestaande of nieuwe keuken. Neem contact  op met Techniko om de mogelijkheden te bespreken. Door onze jarenlange ervaring in onder andere installatietechniek, kunnen wij je ook hierin perfect voorzien bij de installatie van een Quooker!