Referenties

Schrijf een referentie >>

Zonnepanelen en warmtepomp  
18 december 2019  

Ik heb voor Techniko gekozen omdat ik in eerste instantie een heel goed verkoopgesprek heb gehad met goede technische adviezen and praktische tips. Verder wilde ik graag 1 installatiebedrijf voor zonnepanelen en warmtepomp.
Tijdens de installatie moesten een aantal zaken ter plekke nog worden uitgezocht en is in goed overleg besloten hoe e.e.a. geinstalleerd zou worden.
Na uitvoering is er nog een goede uitleg geweest van de werking.
Ik kan Techniko zeker aanraden als bedrijf voor zonnepanelen en warmtepomp!

plaatsing zonnepanelen  
6 december 2019  

Erg te spreken over het hele proces. Van begin tot het eind.

Algehele recensie  
1 november 2019  

Van eerste contact tot service achteraf heel vriendelijk en professioneel.

Uitstekend advies op maat, prima communicatie met aannemer en andere installateurs partij tijdens bouw woning, Achteraf niet beroerd om telefoon op te nemen en ook daadwerkelijk hulp te bieden. Vriendelijke (hardwerkende) heren op locatie en keurige service.

Mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Omvormer Solar Edge defect  
2 oktober 2019  

Onlangs is bij ons onze Omvormer Solar Edge vervangen. Ondanks lang wachten op de omvormer, is de nieuwe geplaatst. We zijn zeer tevreden over de service. En het informeren van de klant gedurende tijd dat er gewacht moest worden op de omvormer. Wij raden mensen wanneer ze nog over willen gaan op zonnepanelen , naar Tecniko te gaan.

Uitvoering van installatiewerkzaamheden  
30 september 2019  

Wij werken al sinds 2007 met de medewerkers van Techniko.
Alle voorkomende werkzaamheden van Electriciteit- , Gas-, Zonnepanelen,Water- en Airco installatiewerkzaamheden en onderhoud voeren de monteurs bij ons uit.
De monteurs zijn altijd correct, klantvriendelijke medewerkers die ook een passend advies geven of laten geven door medewerkers vanaf kantoor in Ekehaar.
Wat ons betreft kun je bij Techniko uitstekend terecht voor alle installatiewerkzaamheden en advisering wat de beste of de meest passende oplossing voor jou is.
Harry de Lange