Referenties

Schrijf een referentie >>

Vakkundig en service gericht  
26 juli 2019  

Mijn ervaring met Techniko is dat er op een technisch probleem snel wordt gereageerd en in onderling overleg een afspraak gemaakt kan worden . De betreffende monteurs weten op een zeer plezierige - en vakkundige wijze het probleem op te lossen.
Kortom: ik ben een zeer tevreden consument.

All  
22 juli 2019  

Kort voor mijn vakantie gaf de omvormer van de zonnepanelen een alarm af. Omdat mijn eigen installateur met vakantie was, heb ik Techniko gebeld met het verzoek om snel langs te komen. Ik wilde namelijk zekerheid of er wel of niet sprake was van een onveilige situatie door dat alarm. Een bezoek werd, ondanks hun zeer drukke programma, ingepland. De monteur kon mij geruststellen. Er was geen sprake van een onveilige situatie. Uit coulance hoefde ik zelfs de voorrijkosten niet te betalen! Grote klasse Techniko! Het toppunt van uitstekende service.

Snel en vakkundig hulp bij storing  
12 juli 2019  

Na één telefoontje direct en snel hulp ter plaatse en vakkundig gerepareerd
Gewoon goed

All  
28 juni 2019  

Klant hans hitzert = zeer tevreden correcte en prima service en op tijd voor service/prima!!!!

onderhoud/reparatie  
22 juni 2019  

Techniko heeft periodiek onderhoud uitgevoerd aan een omvangrijke verwarmingsinstallatie en meerdere airco units. De airco units waren in de bouw van de woning helaas niet meegenomen. Deze installatie is achteraf aangelegd door Techniko. We hadden niet kunnen bevroeden dat de afvoer van water zo professioneel kon worden aangelegd. Toevallig haperde er iets aan de verwarming én aan een airco direct na het plannen van de afspraak. Techniko was, zoals we gewend zijn, er als de kippen bij om de probleempjes op te lossen.

Het periodieke onderhoud werd aan beide installaties naar behoren uitgevoerd. Het is buitengewoon plezierig dat we reeds jarenlang dezelfde technici over de vloer krijgen. Ze kennen immers de omstandigheden en het geeft dus een vertrouwd gevoel. Ook eventuele garantiegevallen worden excellent opgelost. We zijn ook zeer tevreden over de planning en het op de hoogte houden van eventuele wijzigingen.
Dus Techniko: Chapeau!