Referenties

Schrijf een referentie >>

onderhoud/reparatie  
22 juni 2019  

Techniko heeft periodiek onderhoud uitgevoerd aan een omvangrijke verwarmingsinstallatie en meerdere airco units. De airco units waren in de bouw van de woning helaas niet meegenomen. Deze installatie is achteraf aangelegd door Techniko. We hadden niet kunnen bevroeden dat de afvoer van water zo professioneel kon worden aangelegd. Toevallig haperde er iets aan de verwarming én aan een airco direct na het plannen van de afspraak. Techniko was, zoals we gewend zijn, er als de kippen bij om de probleempjes op te lossen.

Het periodieke onderhoud werd aan beide installaties naar behoren uitgevoerd. Het is buitengewoon plezierig dat we reeds jarenlang dezelfde technici over de vloer krijgen. Ze kennen immers de omstandigheden en het geeft dus een vertrouwd gevoel. Ook eventuele garantiegevallen worden excellent opgelost. We zijn ook zeer tevreden over de planning en het op de hoogte houden van eventuele wijzigingen.
Dus Techniko: Chapeau!

bekabeling aanleggen  
21 juni 2019  

prima vakman gehad, Jeroen!
Rustig en technisch bekwaam, voor een volgende keer kom ik weer terug bij Techniko!

Professioneel, vakkundig en zeer goede afwerking  
20 juni 2019  

Recent zonnepanelen in combinatie met hybride warmtepomp aangeschaft. Duidelijk en vakkundig voorgelicht in de mooi ingerichte showroom, alle tijd voor ons genomen. Dat is het goeie van werken op afspraak.
Installatie werd ruim van te voren afgesproken en voor meerdere dagen ingepland.
Absoluut geen haast klus en dat is overal in terug te zien. Wat een vakmannen en een keurig nette afwerking, tot en met afwerkgoten achter de knieschotten aan toe. Na afronding van het installatie werk netjes uitleg gehad over de apparatuur, hulp bij installeren van de Solar-Edge app. Helemaal geweldig. Ook het aanvragen van BTW-nummer voor teruggave btw op de zonnepanelen werd netjes voor ons geregeld en zelfs voor het aanvragen van subsidie op de hybride warmtepomp werden we stap voor stap begeleid. Al met al zeer tevreden over Techniko. Zou ik ze aanbevelen? Absoluut!

All  
31 mei 2019  

Vriendelijk. Behulpzaam. Op tijd. Lof!

Betrouwbaar  
28 mei 2019  

Voor het onderhoud van de CV is een betrouwbare aanpak van belang. En dat is prima: op tijd, volgens afspraak en keurig geregeld. En vriendelijkheid als bonus.