Service en onderhoud installaties | Techniko Assen

Service en onderhoud door Techniko

Degelijk en periodiek onderhoud is essentieel voor het goed blijven functioneren van jouw installaties. Techniko verzorgt dit onderhoud en de bijbehorende service uiterst secuur. Daarvoor zijn onder meer verschillende onderhoudscontracten mogelijk.

Service en onderhoud

Een warm huis, warm water en een veilig huis, het wordt als vanzelfsprekend ervaren. En zo moet het ook zijn. Omdat wij het belangrijk vinden dat je kunt rekenen op onze service en onderhoud, zijn wij optimaal bereikbaar. Techniko onderhoudt onder meer technische installaties in woningen en gebouwen. Hierdoor voldoen installaties jarenlang aan de gestelde eisen.

Service en onderhoud in de vorm van een abonnement

Bij een abonnement voor service en onderhoud wordt jouw installatie periodiek door de vakmensen van Techniko uitgevoerd. Daardoor ben je verzekerd van een optimaal wooncomfort en uitstekend werkende apparatuur. Periodiek onderhoud verhoogt de veiligheid, verlengt de levensduur en bespaart energiekosten. Mocht er toch een storing optreden dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen.

Meer informatie over service en onderhoud?

Wil je een passend advies over service en onderhoud? Neem contact op met Techniko. Wij bekijken graag wat het beste past bij jouw persoonlijke situatie.