Service en onderhoud | Techniko

Service en onderhoud door Techniko

Degelijk en periodiek onderhoud is essentieel voor het goed blijven functioneren van uw installaties. Techniko verzorgt dit onderhoud en de bijbehorende service uiterst secuur. Daarvoor zijn onder meer verschillende onderhoudscontracten mogelijk.

Service en onderhoud

Een warm huis, warm water en een veilig huis, het wordt als vanzelfsprekend ervaren. En zo moet het ook zijn. Omdat wij het belangrijk vinden dat u kunt rekenen op onze service en onderhoud, zijn wij optimaal bereikbaar. Techniko onderhoudt onder meer technische installaties in woningen en gebouwen. Hierdoor voldoen installaties jarenlang aan de gestelde eisen.

Service en onderhoud in de vorm van een abonnement

Bij een abonnement voor service en onderhoud wordt uw installatie periodiek door de vakmensen van Techniko uitgevoerd. Daardoor bent u verzekerd van een optimaal wooncomfort en uitstekend werkende apparatuur. Periodiek onderhoud verhoogt de veiligheid, verlengt de levensduur en bespaart energiekosten. Mocht er toch een storing optreden dan zorgen wij ervoor dat deze zo spoedig mogelijk wordt verholpen.

Meer informatie over service en onderhoud?

Wilt u een passend advies over service en onderhoud? Kom langs in onze showroom of neem contact op met Techniko. Wij bekijken graag wat het beste past bij uw persoonlijke situatie.