Serviceabonnement | Techniko

Serviceabonnement vakkundige onderhoud bij Techniko

Bij het plaatsen van een installatie zorgen wij ervoor dat deze vlekkeloos werkt. Om te garanderen dat deze installatie optimaal blijft functioneren is onderhoud en service nodig. Of het nu om een CV-ketel, een airco of een andere duurzame installatie gaat, Techniko wil dat uw installatie optimaal blijft werken. Hiervoor biedt Techniko u een serviceabonnement aan. We komen jaarlijks langs om uw installatie weer helemaal tip-top in orde te maken. Als er iets vervangen moet worden, betaalt u alleen de onderdelen. Het arbeidsloon zit bij het serviceabonnement in en we bereken het vervangen niet extra door.

Soorten onderhoud

Vaak wordt er pas actie ondernomen als een installatie problemen geeft en uiteraard komen we dan ook zo snel mogelijk als u een serviceabonnement heeft. Om echter het optimale rendement uit uw installatie te halen is het belangrijk dat hij periodiek wordt doorgemeten, schoongemaakt, en wordt bij geregeld. Ook moeten slijtende onderdelen tijdig worden vervangen om erger te voorkomen. Om uw installaties optimaal in conditie te houden bieden wij onze vakkundigheid aan en hebben we het serviceabonnement ingevoerd. U betaalt een eenmalig bedrag plus een bescheiden maandelijks bedrag en wij zorgen er met het serviceabonnement voor dat uw installatie altijd optimaal functioneert. Mocht de installatie toch haperen, dan belt u ons en komen wij het probleem verhelpen. Uiteraard ook weer zonder u arbeidsloon in rekening te brengen. Met een serviceabonnement van Techniko kunt u gerust zijn op het functioneren van uw installatie en bespaart u onnodige kosten door slijtage of achterstallig onderhoud.

Bedrijfsmatig onderhoud

Meer weten over een serviceabonnement?

Wanneer wij een nieuwe installatie opleveren, krijgt u automatisch een aanbieding voor een serviceabonnement. Heeft u een bestaande installatie die u bij ons in onderhoud wilt geven? Neem contact met ons op, dan komen we graag bij u langs.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak