Serviceabonnement onderhoud installaties | Techniko Assen

Serviceabonnement vakkundige onderhoud bij Techniko

Bij het plaatsen van een installatie zorgen wij ervoor dat deze vlekkeloos werkt. Om te garanderen dat deze installatie optimaal blijft functioneren is onderhoud en service nodig. Of het nu om een CV-ketel, een airco of een andere duurzame installatie gaat, Techniko wil dat jouw installatie optimaal blijft werken. Hiervoor biedt Techniko je een serviceabonnement aan. We komen jaarlijks langs om jouw installatie weer helemaal tip-top in orde te maken. Als er iets vervangen moet worden, betaal je alleen de onderdelen. Het arbeidsloon zit bij het serviceabonnement in en we bereken het vervangen niet extra door.

Soorten onderhoud          Alle onderhoudsabonnementen

Optimaal rendement met vakkundig onderhoud

Vaak wordt er pas actie ondernomen als een installatie problemen geeft en uiteraard komen we dan ook zo snel mogelijk als je een serviceabonnement hebt. Om echter het optimale rendement uit jouw installatie te halen is het belangrijk dat hij periodiek wordt doorgemeten, schoongemaakt, en wordt bij geregeld. Ook moeten slijtende onderdelen tijdig worden vervangen om erger te voorkomen. Om jouw installaties optimaal in conditie te houden bieden wij onze vakkundigheid aan en hebben we het serviceabonnement ingevoerd.

Je betaalt een eenmalig bedrag plus een bescheiden maandelijks bedrag en wij zorgen er met het serviceabonnement voor dat jouw installatie altijd optimaal functioneert. Mocht de installatie toch haperen, dan bel je ons en komen wij het probleem zo snel mogelijk verhelpen. Uiteraard ook weer zonder je arbeidsloon in rekening te brengen. Met een serviceabonnement van Techniko kun je gerust zijn op het functioneren van jouw installatie en bespaar je onnodige kosten door slijtage of achterstallig onderhoud.

Bedrijfsmatig onderhoud

Meer weten over een serviceabonnement?

Wanneer wij een nieuwe installatie opleveren, krijg je automatisch een aanbieding voor een serviceabonnement. Heb je een bestaande installatie die je bij ons in onderhoud wilt geven? Neem contact met ons op, dan komen we graag bij je langs.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak