Professioneel in alle soorten onderhoud | Techniko

Techniko voor alle soorten onderhoud

Naast het leveren van verschillende installaties, zoals zonnepanelen, radiatoren, pelletkachels en nog veel meer. Is Techniko ook gespecialiseerd in het installeren van deze installaties en het leveren van vakkundige soorten onderhoud. Na de aanschaf van een kwaliteitsinstallatie wilt u natuurlijk dat deze ook perfect blijft werken.

Verschillende soorten onderhoud

Door dat Techniko al jaren kennis heeft in het leveren, installeren en het plegen van onderhoud, kunnen wij u een compleet pakket aanbieden om uw installaties in top conditie te houden. Zo bieden wij u met de verschillende soorten onderhoud onder andere het volgende aan:

Techniko uw specialist voor alle soorten onderhoud

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist voor alle soorten onderhoud? Neem dan contact op met Techniko voor een afspraak. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de kennis in huis om elke project geslaagd  af te leveren. Ook na het afsluiten kunnen wij u ondersteunen door middel van een serviceabonnement. Hiermee verzekerd u zichzelf van een installaties die altijd in optimale conditie functioneert en blijft werken zoals ze hoort. Bekijk onze mogelijkheden en neem contact op met Techniko!

Neem contact op voor meer informatie