Verstopping verhelpen, wij staan voor u klaar | Techniko

Verstopping verhelpen

Is uw afvoer verstopt? Dan bent u bij Techniko aan het juiste adres! Een verstopte afvoer kan tot vele ergernissen leiden en moet zo snel mogelijk worden verholpen. Een voordeel is dat veel voorkomende verstoppingen meestal door u zelf verholpen kunnen worden. Wanneer het niet lukt om uw verstopping op te lossen, dan biedt Techniko een professionele oplossing zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw gootsteen, wasbak, bad of douche. Als er meerdere afvoeren verstopt zijn is het lastig vast te stellen waar de verstopping zich bevindt. In dit geval kunt u beter direct contact met ons opnemen.

Zelf een verstopping verhelpen: keuken of wastafel

Mocht de gootsteen, de vaatwasser of de wasbak verstopt zijn, dan kunt u dit in de meeste gevallen zelf verhelpen door de sifon, beter bekend als de zwanenhals, los te draaien en het vuil eruit te halen. Daarna gaat u met een lang voorwerp door de afvoer om zo vaste resten los te halen. Een ander hulpmiddel is een rubberen ontstopper die door de zuigkracht vaste afvalresten los kan halen.

Zelf een Verstopping verhelpen: doucheputje of ligbad

Een verstopping van een doucheputje of een ligbad kunt u op dezelfde manier verhelpen als een verstopping van een keuken of wastafel. Het verschil is echter dat u niet bij de sifon kunt, of dat deze helemaal niet aanwezig is. U kunt het rooster van het afvoerputje losschroeven en met een lang voorwerp het vuil losmaken. Vervolgens kunt u een douchekop op het putje zetten en zo de afvoer goed doorspoelen

Heeft u een verstopping en wilt u deze snel verholpen hebben? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw verstopping snel wordt verholpen!