Alles over de Stimuleringsregeling | Techniko Assen

Stimuleringsregeling

De Stimuleringslening is een lening van het Rijk, gemeenten, corporaties of ontwikkelaars, waarmee je onderhoud, renovatie en/of restauratie om of aan je woning financiert tegen gunstige voorwaarden. Je kunt een stimuleringslening aanvragen als particulier, maar ook als Vereniging van Eigenaars (VVE).

Waar kun je de stimuleringslening voor aanvragen?

Gemeenten en provincies vinden het belangrijk dat je investeert in een goede en plezierige leefomgeving. Zij helpen je daarom financieel een handje. Gemeenten en provincies zetten een stimuleringslening in voor lokale woningverbetering of bijvoorbeeld funderingsherstel. Het doel en de vorm van de Stimuleringslening verschilt daarom per gemeente/provincie. Kijk op de website van SVn (Stimuleringsfonds Volkshuisvesting) of er in jouw gemeente een stimuleringslening beschikbaar is.

Heb je financiering nodig voor onderhoud, renovatie of restauratie van je woning of pand? De Stimuleringslening biedt uitkomst wanneer je:

  • Noodzakelijk onderhoud tóch mogelijk wilt maken
  • Je huidige pand wilt behouden
  • Je wooncomfort wilt verhogen

Hulp nodig bij het aanvragen van een stimuleringslening?

Techniko heeft ervaren medewerkers en kunnen je, wanneer nodig, helpen bij de aanvraag van een stimuleringslening. Neem gerust contact op wanneer je hier vragen over hebt. Je kunt natuurlijk ook zelf even kijken op de website van SVn, hun veelgestelde vragen doornemen of contact opnemen met de SVn.